myszka2607
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Dzisiaj wizyta:-)
Jak mi się świeci sos sms to mnie ciarki przechodzą.
Anastazja, usmiałam się z Twojej historyjki o żwirku dla kota
Cukiereczek, fajnie że się odezwałaś, bo już się martwiłyśmy
Gabryś, Ty ze sprzątaniem tak jak moja mama, a u mnie w mieszkaniu byś ześwirowała. Choć czysto było, zanim Mati się pojawił:-)
Mój Ł. to nawet poskładany jest, tyle że często zapomina coś załatwić, ale ze żwirkiem to na pewno by nie wrócił
Goska my właśnie na dadach jedziemy prawie od początku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pampki kupiliśmy do szpitala a później pewnie też dady. Opinie są takie ze dady są dobre dla chłopców, dla dziewczynek nie koniecznie
Dzisiaj wizyta:-)
Jak mi się świeci sos sms to mnie ciarki przechodzą.
Anastazja, usmiałam się z Twojej historyjki o żwirku dla kota

Cukiereczek, fajnie że się odezwałaś, bo już się martwiłyśmy
Gabryś, Ty ze sprzątaniem tak jak moja mama, a u mnie w mieszkaniu byś ześwirowała. Choć czysto było, zanim Mati się pojawił:-)
Mój Ł. to nawet poskładany jest, tyle że często zapomina coś załatwić, ale ze żwirkiem to na pewno by nie wrócił

Goska my właśnie na dadach jedziemy prawie od początku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pampki kupiliśmy do szpitala a później pewnie też dady. Opinie są takie ze dady są dobre dla chłopców, dla dziewczynek nie koniecznie
Może rzeczywiście nasz organizm się wprawia do nocnej opieki nad maluszkiem?
Ja zgłupiałam, albo źle zrozumiałam.

jak juz mowilam z tą pracą to i tak sie ciesze i jakos akceptuje fakt, ze tam 2 razy w tyg go nie ma dlugo az tyle, bo dawniej potrafil 4 razy w tyg tak ..
wiec postęp jest. a dzis obudzilam go o 8, zanim sie zwlekł to byla 9 :-) dzis ma byc o 18, czyli normalnie.