• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
jednorazowe pieluchy? przecież wszystkie pampersy są jednorazowe.. chyba że to coś całkiem innego.

Co do ślubu, my z P. chcemy wziąć kościelny bo na razie tylko cywilny mamy, więc może uda nam się do końca 2012 roku to zrobić, ale jak nie to nic się nie stanie.. najważniejsze jest to że mamy siebie i teraz będziemy mieć nasze małe cudo ;-) A Kościelny to marzenie P. więc mam nadzieje że uda nam się je spełnić jak tylko będzie możliwość ;)

Ostatnia edycja:
zastanawiam sie tylko, czy nie bedzie zbyt zimno, bo nie widzi mi sie ubieranie do sukni jakis tam bolerek czy narzutek :crazy:
jak narazie mamy zalatwioną salę, która wam pokazywalam kiedys, i zespół.

jem wlasnie makaron z sosem borowikowym znow, boze pycha!

Ja bym wolała ze względu na naszą sytuację szybko;-) Ale nie cieszę się na zapas, bo różnie to bywa.
Bakalia dlatego was pytam, bo ja zgłupiałam, pampki jednorazowe to rozumiem, ale że pieluchy:eek:

Gabryś smacznego, ja mam dziś gulasz z klopsikami ;-)
Justyś przejrzałam internet i wszędzie wyskakują zwykłe pampersiaki.. normalnie sama się teraz nad tym zastanawiam ;D

może to chodzi o te ekologiczne pieluszki jednorazowe? kto wie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry