Cześć dziewczyny! Wieki mnie nie było;-)
Dołączam się do grona mam z twardniejącymi brzuszkami- skończyłĸo się ostatecznie na patologii ciąży:-( Uciekłam z tamtąd prawie na włąsne życzenie bo skurcze co prawda takie 20 a nawet 30 % ale to jeszcze nie te porodowe a szyjka ładna 3,4cm więc hoho;-) Doszłam do wniosku że mniej się będę stresować w domku i pozwolili mi wyjść. Na odchodne usłyszałąm że "mam zmienić tryb życia"....;-) Chyba na leżący
Maluch dalej świeci jajkami i ma 1830g ale łożysko już 3 stopnia więc nie zapowiada się donoszenie do końca stycznia
To tyle u mnie i brzuszka;-)
Alka- ja z córą powiedziałam że urodzę 28 grudnia i urodziłam- termin miałam na 19 ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to powiedziałąm że będzie prezent na imieniny pradziadka. Więc może coś w tym jest
Donia- dasz radę, to będą już ostatnie chwile przed porodem więc prasowanie i ukłądanie tych maleńkich ubranek pozwoli Ci zapomnieć że znajomi są daleko. A kiedy wracacie? Śliczna waga maluszka
Gabryś- nie szalej z tymi spacerkami, nunu
Pola- taki zegarek to super prezent- mojemu chciałam kiedyś kupić bo jego już dogorywa ale nie umiałam się zdecydować
Dziewczyny- byłam ostatnio w Tesco i mają cudne szlafroczki. Co prawda drogie ale boskie po prostu. My naszej królewnie chcemy na gwiazdkę kupić bo cała stertę zabawek już kupili dziadkwie. A te szlafroczki zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych wg mnie są cudne. Taaaakie mięciutkie- wiadomo nie wszystkie ale kilka perełek było.