Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przysięgam spłakałam się ze śmiechu. A po grzyba je kupiłaśO kurde dawno mnie tak nic nie ubawiło
))))))) Przykro mi dla mnie buraki sa tematem tabu, nic nie umiem z nich zrobic
![]()
Gosia a ja właśnie kocham takie buraki, jak Twój tato. tzn. Ugotowane ścieram na drobnej tarce podsmażam z drobno pokrojoną cebulką i JABŁKIEM. Potem zasmażka z mąki i masełka. I gotowe!!!
Smak mojego dzieciństwa. I Szymon też lubi
no to może śledź w pierzynce,też dobre![]()
Gosia a może taka sałatka : 5 buraków, 4 jajka, 2-3 cebule, majonez, sól i pieprz - buraki ugotować, ostudzić, obrać, zetrzeć na tarce (grube oczka), ugotowane jajka też ścieramy na tarce, cebule kroimy w kostkę i wrzucamy do buraków i jajek, dodajemy majonez, sól i pieprz do smakuA buraki podawane przez Twojego tatę to uwielbiam, moja mama zawsze tak robi (podsmaża jeszcze)
Moja teściowa może i ma swoje dobre oblicze, ale jeśli chodzi o pomoc przy wyprawce to wszystko sami kupujemy, jedynie moja mama nam pomaga (prasowała, kupuje małemu co może) i moja rodzina (dostaliśmy dużo ciuszków od kuzynek, siostry itd) P. mówi że może jak zobaczy małego to zmieni podejście, bo teraz to ciągle jest wielkim błędem nasz ślub, nasze dziecko..