reklama

Styczeń 2012

reklama
Bakalia mam tak samo dzisiaj. Nawet wpadła mi myśl do głowy, że może przez to, że mały rusza się i ma mało miejsca, to twardy brzuch mam.
Szlak by to trafił, nie jem, nie odzywam się, bo mnie ząb boli:wściekła/y: Aż po kościach mi daje i głowie. Super sprawa po prostu !
Ja bym zjadła muffinki, na słodko, bo szpinak to nie bardzo:-)

położyłam się, trochę ulżyło ale nie do końca.. czekam na P. aż wróci z pracy bo teraz jestem sama w domu, zobaczymy jak nie przejdzie to zadzwonię. a może faktycznie to przez to że ma mało miejsca

sama bym coś słodkiego zjadła..

Justys - wspolczuje :-(

ja sobie pomalowałam pazury na fioletowo :-) i zastanawiam sie, czy chce mi sie jechac na zakupy jak wroci A,. zeby miec juz rzeczy do torby do szpitala :zawstydzona/y:

Znowu prawie zawał - nowy post na SOS sms
Adak trzymam kciuki!!!
Tysia ja bym się bała interpretować wynik na forum. Bo normy ciążowe mogą być trochę inne niż normalnie. No i różne laboratoria podają w różnych jednostkach.
Poza tym trzeba umieć patrzeć po lekarsku - całościowo.
A o jaki konkretnie wynik chodzi?

No i wiadomość z FB :mała Ninka już poza inkubatorem :-)

Ostatnia edycja:
Adak będzie dobrze!
Ze stresu co może być w postach na SOS SMS chyba urodzę..

Anina.. właśnie to kłucie, najbardziej podczas chodzenia przeszkadza, a teraz to mi moje dziecko wszystkie wnętrzności przekopuje.. ałć.

Ostatnia edycja:
reklama
adak trzymamy kciuki:-)

ja dalej lezakuje moj T mowi ze jak tak dalej bede sie oszczedzac to urodze w lutym:rofl2:

mnie najbardziej boli jak maly sie wypycha pod piersiami jakby kto kamieni mi tam napchal...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry