reklama

Styczeń 2012

reklama
uff widzę, że nie ja pierwsza o wigilii?? objedzona, ale mniej niż zwykle :-)
a prezenty fiu fiu, Mikołaj się postarał :-)
ale było miło :-)

ch_aga GRATULUJĘ BOBASKA :-) ale nas zaskoczyłaś

Witam Was Świątecznie:-)
Bardzo dziękuję za wszystkie życzonka i ja również chcę Wam złożyć jak najlepsze życzenia świąteczne:
Niech te święta przyniosą wam wiele radości, usmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia.Życzę również szczęśliwego rozwiązania w terminie:tak:i zdrowych dzidziusiów:tak:

Ania

Ch_aga, a Tobie serdecznie gratuluję:tak:teraz tylko życzę Wam zdrówka:tak:

ja rowniez po wigilii, i juz nawet po wizycie u teściów - było całkiem wporządku, tylko czuje sie meeeega zmeczona, Amelka uciska wszystko co mozliwe, i mocno boli mnie szyjka niestety, nienawidze tego .. :-(
serio chcialabym juz urodzić! :zawstydzona/y:
teraz sie wykąpalam, a A. moj brat i przyjaciel mamy graja w karty o to kto pomoze przy zmywaniu naczyn haha :-)
jutro sie moze odezwe bo dzis malo czasu, dobrej nocki dziewczyny :tak:

dziewczyny...po dwóch wigiliach powiem, że objadłam się tak, że nie zdziwię się jak Hanka zostanie wypchnięta na świat przez ilość jedzenia jaką pochłonęłam:P moje biedne dziecko nie ma nawet jak się ruszać specjalnie...ja umieram...ale super było!:)

dostałam TYYYYYYLE prezentów, że szok:):)

muszę Wam powiedzieć że z tego co się naczytałam to zaczynam mieć wszystkie objawy że poród tuż tuż.. mam nadzieję że Maksymilian urodzi się w 2012! oby!

miłych snów :)
a jutro dalszy ciąg obiadania się :-D

my tez juz po wigili i ledwo chodze nie mam sily juz jesc ale jak pomysle o sledziku to az slinka cieknie hihihi
a tak wogole to strasznie swedzi mnie brzuch tam gdzie maly sie wypina..... staram sie nie drapac ale tak swedzi....

Ch_aga wielkie gratulacje! No, zaskoczylas nas bardzo:)

Ja już w łóżku do spania gotowa. Chciałam wcześniej ale leciało "to właśnie miłość" i nie mogłam sobie odmówić obejrzenia. Wera dopiero koło 23 zaczęła brykac po moim obzarstwie.

reklama
Dzień dobry również.ja też po śniadaniu, ale noc miałam okropna. Zasnęłam może koło 4, wstałam po 8.

Dostaliśmy piękny album dziecka od mojej siostry. Śliczny jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry