Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jest inna opcja?Ja zauważyłam,że mojemu A. jakoś wszystko smakuje, albo może boi się powiedzieć, że nie.Bo ja przez te moje hormony co chwilka płaczę, więc jak by się okazało, że coś nie tak to nie dość że ryk byłby to może i z nerwów bym cały obiad wywaliła.Kto wie co kobiecie w ciąży strzeli.Zresztą któraś z dziewczyn pisała właśnie, że przez obiad się popłakała.To na zdrowie laski i smacznego ... ja mam nadzieję, że moje gołąbki też będą dobre :-)
i zjedzą wszystko.A jest inna opcja?Ja zauważyłam,że mojemu A. jakoś wszystko smakuje, albo może boi się powiedzieć, że nie.Bo ja przez te moje hormony co chwilka płaczę, więc jak by się okazało, że coś nie tak to nie dość że ryk byłby to może i z nerwów bym cały obiad wywaliła.Kto wie co kobiecie w ciąży strzeli.Zresztą któraś z dziewczyn pisała właśnie, że przez obiad się popłakała.
Nasi faceci chcą pewnie sobie oszczędzić widoku rozhisteryzowanej ciężarnej- i to ciężarnej na końcówcei zjedzą wszystko.

coś w tym musi być
- mnie jednak w ciąży często nie wychodzą najprostsze rzeczy 

) Tylko nie zje "wnętrzności" typu żołądki, flaki, ale tego i ja nie jem:-)