• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Anina - lepiej dla otoczenia, żeby nie, bo ja w ciąży wredna bywam, a jak jeszcze ciąża będzie przenoszona, to ja się stanę w ogóle nie do wytrzymania - za karę, że mnie stresują i popędzają ;P

reklama
livastrid mnie lekarz naciął żeby mnie nie rozerwało.. ale i tak popękałam :-( szył mnie baaaaaardzo długo :-( ach..
chciałabym mieć drugiego dzieciaczka.. ale nie wiem czy dam radę drugi raz przeżyć coś takiego..

Citronka- jutro mam cc jako czwarta, wiec pewnie kolo 12 :-) Juz sie nie moge doczekac :-)

Dzis z mojej sali wzieli o 6 rano dwie Dziewczyny z balonikami na wywolywanie porodu. Jak bylam na poloznictwie dowiedziec sie co i jak (to bylo kolo 14.30), to dowiedzialam sie, ze jedna urodzila po 10 sn. Maluszek wazyl 4200g! I pekla i jeszcze ja nacinali, wiec troche sie wymeczyla, ale Maluszek sliczny :-) A druga jeszcze sie meczyla (czyli juz ponad 8h) i zastanawiali sie czy nie zrobic cc, ale tego jeszcze nie wiem :-)

Pozdrowionka :-)

fazerka dasz radę,tylko najpierw musisz dojść do siebie po tym porodzie i oczywiście zapomnieć co się da :)
a tak na marginesie może byś się pochwaliła tym swoim Skarbem :D

Strzyga ludzie tak mają, z takich idiotycznych pytan/powiedzonek dobre jest jeszcze jedno (w innym temacie ale mnie rozwala za każdym razem)- mówisz komuś np "wiesz, Wacek zmarł" i słyszysz "ŻARTUJESZ?"-(jak bozie budy nie ma innej reakcji) :-D.

ewelina witaj w klubie - mnie też gardło już odpada-wrrrr

melisa mam wrażenie że włączył Ci się mechanizm "utwierdzania się w wyborze że dobrze zrobiłaś wybierając cc"- trzymam kciuki za jutro oby wszystko poszło jak po maśle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry