• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Malutkans - ja miałabym ubezpieczenie. Bo sprawa wyglada tak, ze jedna osoba stamtąd powiedziała mi, ze jeśli przyjechalabym tam rodzic i wszystko byłoby załatwione właśnie z tym ubezpieczeniem to dostalabym becikowe i wszystkie pieniążki które normalnie otrzymują urodzone tam dzieci, i teraz to już nie wiem..:nerd:

Asteria - on przy mnie nie jest biedny Haha :D a jak myślisz, ten olej rycynowy jest bezpieczny.? Tzn wiem, ze może wywolac biegunki tez :>

Nikii dobry temat! Właśnie z czego będziecie korzystać zabezpieczając się przed kolejnym dzidziusiem?!
U mnie tabletki odpadają, bo P. nie chce żebym się truła (a po drugie ja brałam tabletki żeby mnie tak te miesiączki nie bolały, bo za każdym razem na IP lądowałam na zastrzyku.. po jakimś czasie przestały działać i znów miałam straszne bóle..)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry