Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mami padłam ;D Nawet mój mały się śmieje w brzuszku ;D
ja sobie wczoraj wieczorem uświadomiłam że skończy się moja i P. beztroska.. i trochę mi tego szkoda - mam nadzieje, że maleństwo nie zabierze nam niczego, a w ręcz przeciwnie da nam jeszcze więcej niż my oboje tylko mamy teraz dopiero zaczynam panikować, że to DUŻE wyzwanie czeka przed nami!
Ja juz gadalam z moja polozna o wkladce ( przedtem bralam tabsy 13 lat!!!) I sa dwa rodzaje wkladek z hormonami i bez. Te bez sa mniej skuteczne i tansze, a te z hormonami sa bardzo wysokiej skutecznosci, drozsze. Wogole to spokoj na 5 lat, ale trzeba kontrolowac, czy wkladka sie nie przesuwa. I nie ma okresu przez 5 lat!
w sumie, tak myślę czy to normalne nie mieć okresu? hm.. będę musiała porozmawiać z Gin czy u mnie w ogóle możliwa jest taka opcja z wkładką - podobna mi się, ale zaskoczyła mnie wizja braku okresu (chodź nie tęsknie za tym)
citronka owszem lepszy :-)
ah zapomnialam wczesniej napisac co powiedziala moja przyszla tesciowa wczoraj.
otot:
ze mam sie okrywac bo bakterie przenosze na mala.
bo glowka jej lezy do odbicia na mojej klatce piersiowej nie no jakas paranoja:-)
jak sie zapytalam, czy to zdrowo tak nie miec okresu to powiedzial, ze ok, bo dni plodne, a potem okres sa po to by przygotowac organizm do ewentualnej ciazy.Ja w kazdym razie sprobuje wkladke. Zawsze mozna wyciagnac wczesniej. A tabsy- no coz nie chce sie juz truc i miec okropnych bolow glowy i migren!
Anielka ja właśnie miałam tabletki super dobrane, żadnych niepożądanych skutków - tylko własnie nie chcę już truć się nimi! A wiem z naszego doświadczenia, że prezerwatywy po prostu się nie sprawdzają (zawsze jakiś problem był z nimi) więc wkładka jest jak najbardziej propozycją do rozważenia
Mami uczcijmy ten pomysł minuta ciszy! ... mam nadzieje, że moja teściowa mi się wtrącać nie będzie.