reklama

Styczeń 2012

reklama
Mami - ja to na twoim miejscu już po prostu w wypadku takich tekstów zasmialabym się jej prosto, perfidnie w twarz ;)

Ja zjadłam czekoladę, powiesilam pranie i leżeć.. Chciałabym się ogarnąć i iść do sklepu ale strasznie mi się nie chce..

citronka owszem lepszy :-)
ah zapomnialam wczesniej napisac co powiedziala moja przyszla tesciowa wczoraj.
otot:
ze mam sie okrywac bo bakterie przenosze na mala.
bo glowka jej lezy do odbicia na mojej klatce piersiowej nie no jakas paranoja:-)

ja bym sie przykrywala, ale raczej ze wzgl. na to, aby jej sie nie ulało na mnie

Kurcze dużo osób pisze o gorących kapelach właśnie i seksie, przysiadach, albo lekkim masażu górnej części brzucha pod prysznicem. U mnie seks nie działa niestety :( ale dziś spróbuje gorącej kąpieli :D

Ja zawsze lubiłam gorące kąpiele i teraz w ciąży nadal kąpałam się w gorącej...i nic mnie nie bierze...ani to ani to..

co do antykoncepcji to my chyba nie będziemy...w zasadzie prawie 6 lat się nie zabezpieczaliśmy...no i ja chcę 2 dziecko, może nie tak odrazu co by się wszystko zregenerowało po cc

Justyna - tylko do kąpieli ma być masaż górnej części brzuszka, lekkie szczypanie górnej części, i trzeba powtarzać kilka razy. Na innym forum niektórym kobietom pomagało ponoć. Stosowały inne tez miksture położnych czyli : olejek rycynowy, banan, sok pomarańczowy - zmiksowac i wypić :-p

Mami- musisz przestać być tak łagodna. Niektórymi ludźmi trzeba poprostu wstrząsnąć.

Mami Twoja teściowa to chyba na głowę chora..współczuję..olewaj to a jak bedzie mówiła jakieś głupoty to śmiej się jej perfidnie w twarz tak jak mówi Gabryś...kilka razy się zaśmiejesz to może zwolni ton..i czasem ugryzie w język

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry