reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
A ja jednak w domku:-D:-)
Wróciłam, wszyscy spali to i ja się położyłam....
Luśka jak mame zobaczyła o tej porze to piszczeć ze szczęścia zaczęła:-)

Cześć Dziewczyny,

Ja już też nadrobiła większość :)
Od rana pracowicie, ostatnie dni szkoły, pakowanie, dentysta i potem mi już tylko tesknić pozostanie za córcią, ale cóż tak to już jest :)

Miłego dnia Mamy :)

Pola:) ja Cię straszyć nie chce, ale u Nas w Trójmieście pada i pada od 3 dni..ale może się wypogodzi:)

Asteria...o matko! idź do lekarza...może kroplówkę dostaniesz? bo odwodniona na pewno jesteś...

Ania:D się wcale córusi nie dziwię:) mama z rana jak śmietana:p

a mi nie poszły egzaminy...ale trudno:) zaraz idę do baru mlecznego po jedzenie, bo w brzuchu mi burczy, ale jak tylko otwieram lodówkę to zapach z niej mnie poraża:p

Anastazzja, bardziej mi się spacerów po plaży chce i zmiany otoczenia niż smażenia tyłka w słońcu, więc zabieramy ciepłe ubranka i damy radę! :)

witam wszystkich po weekendzie :) byłam u lekarza i wszystko w porządku. dzidzia ma dopiero 11 mm :) rodzicom powiedzieliśmy. szczęscie wielkie to dla nich nie było, bo przed ślubem... ;/ co za ludzie , który to wiek mamy, 19? no ale cóż ...my się cieszymy i tyle. W Bydgoszczy dziś okropnie i pada, więc idę spać :)

witam dziewczyny,
ja wczoraj nie wytrzymałam i pojechałam na USG do mamy do szpitala
wymęczyłam ostatnio moją fasolkę - samolot, podróż samochodem i weselne tańce na koniec więc musiałam sprawdzić, bo coś cichutko siedzi
i wiecie co??
jest tam sobie, siedzi spokojnie, bije jej serduszko i ma 17,5 mm, coś duża w porównaniu do dzidzi Emm, ale jak to seduszko bije rozkosznie... eh zakochałam się :)

panna.nikt ja też mam badania 27.06, razem będziemy zdawały relację :)

ja też do lekarza 27.06 :)
Tylko, że ja ide w zasadzie po zwolnienie,a le poprosze o usg, bo jak czytam o tym wszystkim to mi sie wydaje ze nic się nie dzieje w moim brzuchu...

reklama
Do góry