Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kość nosowa też sprawdzała, ale o płci nic nie mówiła, a ja nie pytałam, wolę, żeby się odezwała, jak już będzie w miarę pewna, zresztą ona taka jest. Itak myślałam, że zwariuję, jak się 5 min. patrzyła w ekran i nic nie mówiła, choć po poprzedniej ciąży powinnam wiedzieć, że ona się najpierw bardzo skupia, a dopiero później wszystko wyjaśnia i pokazuje dzidzię.myszka super wieścito było USG genetyczne? kość nosową oceniał ? a płci się nie dopatrzył ?? :-)
zgadzam sie całkowicie. ja w pierwszej ciąży byłam bardziej ostrożna , odpoczywająca itp. kiedy sie ma jedno dziecko jakoś wszystko sie zmienia. ok jesteśmy w ciąży pragniemy miec zdrowe dzieci, ale jedne nasze serce już chodzi po tej ziemi i oczekuje naszej pomocy, uwagi troski. nie da sie tylko rozpieszczać. a wręcz czasem na te rozpieszczanie nie ma sie po prostu czasu.mozna sie rozpieszczac tylko nie zawsze jest to mozliwe przy malym dziecku, tu jest problem, jak nie ma nam kto pomoc a dzieckiem trzeba sie zajac donia;-) a mozna wszystko w ciazy prawidlowej robic /ja do 6 miecha po gorach chodzilam dopoki mnie kleszcz nie ugryzl/, pamietaj, ze Marciaa ma juz jedno dziecko do tego ciut ponad roczne i organizm jest troche bardzo przemeczony.

Teraz sie boje bo czuje jak mi cos tam pracuje na dole. Za duzo stresow i wczorajsze noszenie mnie dobiły. Musze to przetrzymać. Oby nic zlego dzidzie nie spotkało bo oszaleję. Byle do 18 lipca.