reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

Właśnie odebrałam wyniki badań...
i nic z tego nie rozumiem!
poszłam sama bez nikogo kto zna hiszpański i teraz mam . pani pielegniarka cos pokazywała mi na tej kartce z wynikami ale nie rozumialam;/

a teraz strasznie sie denerwuje bo moje przeczucie mowi mi ze cos jest nie tak:-(
kochane moze wy byscie cos poradzily?
moze jakas poda normy w tych wynikach.
ja moge wszystko wypisac jak jest na kartce tylko pomozcie blagam:-(
nie chce siebie i dzidzi nie potrzebnie stresowac!

reklama
Mami...myślę, że najlepiej będzie jak pójdziesz do najbliższej apteki..tam powinni Ci przetłumaczyć na angielski...:) możesz też mi wysłać w wiadomości wszystko co tam jest napisane, a ja do jutra rano mogę Ci to wytłumaczyć, bo zaraz wychodzę do lekarki wychodzę i nie będzie mnie do późnej nocy, bo jadę do rodziców;> ale myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest pójść do apteki:) ewentualnie podejdź nawet do policjanta na ulicy czy jakiejś młodej osoby:) oni są chętni do pomocy:)

Ostatnia edycja:
Anastazzja moj dziec lubil zupki i wszytsko lubil :) do momentu buntu dwulatka. teraz jest juz " duzi" i ma wlasne zdanie :)
Mami91 a czego to wyniki? moczu i krwi? moze masz jakas bakterie w moczu albo moze za niskie zalazo. to sprawdz na spokojnie. ja niestety nie z sluzby zdrowia wiec moja wiedza ogolnikowa.

Maryś:D hahaha....no tak:D w końcu dwa lata to poważny wiek:p nie ma co nawet dyskutować:p:p

edit: spadam do lekarki:) 3majcie kciuki:)

Ostatnia edycja:
Anastazzja moj dziec lubil zupki i wszytsko lubil :) do momentu buntu dwulatka. teraz jest juz " duzi" i ma wlasne zdanie :)
Mami91 a czego to wyniki? moczu i krwi? moze masz jakas bakterie w moczu albo moze za niskie zalazo. to sprawdz na spokojnie. ja niestety nie z sluzby zdrowia wiec moja wiedza ogolnikowa.

wyniki sa z krwi robione.

wyniki sa z krwi robione.

Hej hej.
U mnie na obiad dziś kotlety z kurczaka, fasolka i mizeria.

Wczoraj z powodu wizyty u gina i obejrzeniu dzieciątka zjadłam...makaron z kurczakiem w sosie z sera pleśniowego. NIby z mleka pasteryzowanego..Mam nadzieje ze nic nam nie bedzie.
Jecie może wędliny? Bo ja mam obok bazarek i tam jest sklep z przepysznymi wedlinami i ja lubie takie wedzone, i nie wiem czy moge.. Mogę?

mami91 to sprawdz hemoglobine najpierw
anastazzja :) z takim buntownikiem trudno dyskutowac. ale skubany surowki i warzywa tak to je, ale zupy bedzie marudzic, bo to nie to ze on jej nie zje, on tak ja je ze az mi ciezko na to patrzec :) bo sie wydaje ze mu w buzi az rosnie ta zupa. no to sumienie mi nie pozwala go meczyc tymi zupami.
trzymam kciuki
Jecie może wędliny? Bo ja mam obok bazarek i tam jest sklep z przepysznymi wedlinami i ja lubie takie wedzone, i nie wiem czy moge.. Mogę?
a czemu miala bys nie modz? jedz wszystko na co masz ochote, tylko w rozsadnych ilosciach. po porodzie przyjdzie czas na zastanawianie sie co wam zaszkodzi a co nie.

Ostatnia edycja:
Mami wpisz tu te wyniki, popatrzymy coś może, i nie denerwuj się

Gośka no chyba można, surowizny żadnej nie można
choć słyszałam żeby łososia wędzonego unikać

reklama
Do góry