Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My tez kurczakujemy : szaszłyki kurak, cukinia, papryka, pieczarka i cebulka ryżyk do tego i bajka. I nie zalegam przed tv bo nie mamy od 5 lat, ale cos czuje ze niedlugo naciagne starego na kupno ;DD
tak szczerze mówiąc ja nie mam ochoty dzisiaj gotować....jestem zła na mojego D.i najchętniej bym mu obiadu nie ugotowała...z resztą od rana siedze sama w domu i na chandrę nakupiłam sobie słodkości i gazetki do czytania i tak się najadłam, że nie mam ochoty na obiad...
u mnie również pogoda okropna, zimno i pada....buuuu..;/
Witam pourlopowo - po dwóch tygodniach nad morzem Pogoda była w kratkę ale dla mnie ok bo nie cierpię upałów.
A tak na prawdę to wakację dopiero nam się zaczynają bo Szymonek został z dziadkami nad morzem na KOLEJNE 3 TYGODNIE!!!! - chyba wymaluję kuchnię
Witajcie, miałam dziś koszmarny sen Nie opowiem szczegółowo ale ryczałam jak opętana, bo stało się najgorsze brrrr - idę coś zjeść, żeby zapomnieć.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.