reklama

Styczeń 2012

reklama
Guten morgen ;))

witam nową mamuskę, skąd jesteś?

Anastazja mnie zostało 9 mies do slubu a w srodę jadę już dekoratorki załatwiać. Lepiej się weź wcześniej do pracy. Bo Ci najlepsi sa szybko rezerwowani. Ja w końcu kolor przewodni wybrałam. Moja sala ma mietowe delikatne sciany wieć kolor będzie delikatny róż z bielą i stawiam na eustomy < chciałam tulipany ale obawiam się, że nie przezyją> plus pełno świec i lampionów. :)) jeszcze grajkowie do kościoła tzn skrzypce muszę poszukać, we wrzesniu poradnia bo nauki zrobione. W pazdzierniku poogladam sukienki. A od nowego roku auto i inne szczegoły :)

co do brzusia to ja się ciąglę macam czy twardnieje. Jak leze jest miekki nawet jak stoje twardawy:)

Chciałam się pochwalić ODPUKAĆ ze juz prawie tydzien nie krwawie nie plamie i nie mam bólu a jutro idę do ginka oglądać moją fasolineczkę :)
Odrazu mi się żyć chce :))))))))

a na dziś planów brak. Mam poprostu ochotę iść do lasu :)

Dzień doberek...
od rana świeciło piękne słońce a teraz gdzieś zaszło... :(
Mój brzusio nie robi się twardy, tzn nie tak mocno - jest taki pół na pół :)

Dziś umówiłam się z kumpelą na obiad i plotki na mieście - lubię takie dni :)

Marciaa zazdroszczę Ci, że już jutro - ja muszę jeszcze tydzień poczekać, ale dam radę (pamiętaj o targach;-))

Przyjemnego dnia mamuśki

hej dziewczynki ;)
Witaj Kama!
Ja mam z brzuchem tak- normalnie to jest poltwardy, ale ja mam czesto zatwardzenie i wtedy jest duzy i twardy:wściekła/y:(masakra). A co do siary to mi jeszcze nic nie leci, za to piersi chyba dalej rosna, bo bola i swedza :(

Kama, witaj!

Ja też mam taki brzuch pół na pół.
Jutro wizyta u doktora. 5 tyg temu miałam ostatnią, więc mam nadzieję, że i usg mi zrobi. To będzie ostatnia moja wizyta u tego doktora, bo przenoszę się do innego z NFZtu, który przyjmuje w szpitalu, w którym chcę rodzić.
Może jutro dowiem się co we mnie siedzi.
A śniło mi się ze to dziewczynka. ALe to moze dlatego, że wczoraj ze znajomymi rozmawialiśmy o imionach.

dziewczyny:) dziękuję za rady:)

chyba wybrałam już miejsce na wesele, a TŻ je zaproponował, bo był tam kiedyś na weselu..:) dziś napisałam do nich mejla,a jutro pojedziemy tam:) mam nadzieję, że mają jeszcze wolne 4 sierpnia....3majcie kciuki!!:)

dziewczyny...ja mam często twardniejący brzuch, ale to z powodu gazów..:P w ciąży mam z tym problem...:P

reklama
Anastazzja - jak nie będzie wolna sala to powiem z doświadczenia, a może swoją opinię, że najważniejsza na weselu jest i tak kapela.
Ja miałam wesele w stołówce przy policji :) Udekorowana nie wyglądała na stołówkę, ale była taka...taka akuratna pod nas. W ogólle nam się wszystko ładnie ułożyło i zgrało. I nie chcieliśmy gdzieś poza miastem ze względu na rodzinę i przyjezdnych ludzi, którzy spokojnie spacerkiem mogli wrócić do swoich noclegowni. A kapelę mieliśmy fantastyczną, która miała własne oświetlenie i wraz z tą dekoracją tworzyło wszystko piękny klimat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry