• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Ilona WITAJ!!!!! Bardzo sie ciesze, ze sie odezwalas, czasem mysle co u Ciebie, dobrze, ze wrocilas na bb, zaczynalysmy wszystkie trzy Ty, Asteria i ja, dlatego z sentymentem wracam do Twoich postow!!!!!! Zagladaj do nas, pisz co u Ciebie, koniecznie!!!!! I spokojnie, zycze milych ;) i owocnoch staran!!!!! Sciskam mocno :***********************

Sarat taka mam ochote na te zapiekanke, ze w poniedzialek musowo robie, bo jutro idziemy do tesciow na pyszne golabki :)
Dobrze, ze jest ok z Twoimi wynikami, a cukrzyca ciazowa sie zdarza i coz musisz z tym zyc, tylko uwazaj na siebie i na to co jesz, a wszystko bedzie dobrze na 100%!!!!!!!!! nic sie nie boj juz!!!!!!!!!!

Malutka odwazna jestes z ta podroza, ale dobrze, ze sie udalo i dotarliscie!!!!! mam nadzieje, ze bole sie nie powtorza!

Marcia goraca herbatka z malinami i nie zaruj sobie z tym przeziebieniem, kuruj sie szybciutko!!!! Fajnie, ze Nikos bedzie mial swoj kacik, na pewno bedzie ladniusio!!!!!

Asetria jestes najszczesliwsza bo masz pole do popisu w gniazdowaniu ;)))))

Alka czekam na relacje z targow!!!!

reklama
a ja się nudzę.... Mój M. dzisiaj wrócił z trasy przed 7 rano. Pół dnia zalatany biegał załatwiał swoje sprawinki, wrócil do domku, zjadł ogórkowa i poszedl spac. Nawet sie nim jeszcze nie nacieszylam a juz z pewnoscia się z nim nie nagadalam... I teraz tak czekam az sie obudzi. A na bb pustki, chyba tylko ja mam wynudniałą sobotę ;P
Pati życzę smacznych gołąbków i aby zapiekaneczka wyszła pyszniutka :**

Mami, Pati bardzo dziękuję :* Ja również bardzo miło wspominam nasze początki na wątku.... zaglądać bede na 1000000%, powiem szczerze ze dopiero teraz odwazyłam sie zajrzec i luknąć na Wasze suwaczki brzuszki i zdjęcia, wczesniej nie byłam w stanie,za świeże to było jeszcze... no ale teraz zaczyna sie kolejny rozdział w moim życiu i oby to byl juz szczęsliwy rozdział :) Jesli pozwolicie czasem napiszę pożalę sie,podziele nowymi nowinkami a może i dwiema kreseczkami ?????Kto wie :) :)))))))))
Buziaczki kochane :*
Jeszcze raz dziękuję ze miło mnie wspominacie :*

sarat ja też mam dzisiaj baaardzo nudną sobotę :/ na wyjście gdzieś na zewnątrz mam lenia.. mąż pracuje do 22 dzisiaj :/ z nudów poprasowałam stertę ubrań, mieszkanie błyszczy.. i już nie wiem co mam ze sobą zrobić.. :P

No to jestem...
Targi zabrały mi resztki sił :)
Mam trochę gadżecików i mnóstwo katalogów do przejrzenia.... Jednak najbardziej nastawiałam się by pooglądać wózki a wystawiły się tylko xlandery, tako i później to takie straaaasznie drogie więc nieco się rozczarwoałam pod tym względem...
Ale ogólnie wycieczkę zaliczamy do udanych :)

W poniedziałek usg - hurrrra

No a teraz dobranoc

marcia plamie na brazowo i mi tez powiedzial lekarz ze tam w srodku sie podraznilo ale ze nic sie sie dzieje z plodem ale wiecie stach tak i tak jest..
ja z moim mezem od poczatku mieszkalismy u mojej kuzynki ale tylko miesiac pozniej u jego siostry pare tygodni no i nareszcie na swoim hheh wiec poczatki no byly kiepiskie bo ciezko nam bylo znalezc mieszkanie zawsze bylo a ze jestesmy mlodzi , poniszczymy beda glosne imprezy albo ze nie bedziemy placic czynszu pomimo tego ze obydwoje mieslimy prace...no i w koncu marzenia sie spelnily i kupilismy mieszkanko. a jeszeli chodzi o mieszkanie z rodzicami lub tesciowa hmmm z mezem wytrzymalibysmy gora miesiac :P przyzwyczailismy sie do bycia samemu :D milego wieczoru

jestem wykonczonaa!!!:-( i ide zaraz spac kolacja zjedzona a raczej wmuszona przez K.:szok:
niestety butow zadnych nie znalezlismy dla mojego i dla mnie znaczy dla mnie byly ale K. sie upieral ze za wysokie:-(
a pozatym brak wyplaty na koncie ale zla bylam:-(
we wtorek przyjdzie nam jechac poszukac jeszcze czegos albo w poniedzialek

w takim razie ja juz mowie dobranoc wam i waszym malenstwom:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry