• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Byłam dziś na Starym Rynku z kumelą posiedzieć - było super... a teraz pędzę spać, nawet nie będę czytać co naskrobałyście, bo z rańca wyjazd do Wrocławia na targi mother&baby :):):) Muszę szybko spać by się wyspać hihih...
Dobranoc dziewczyny

reklama
witam serdecznie z samego rana!
Wszystkim dziekuje za gratulacje! Jestescie kochane :)
ch_aga-wiem, ze chlopcy sa super, bo mam juz jednego. Teraz sobie wspominamy jaki byl smieszny jak byl maly ;)
Fazerkamm-gratuluje polmetka! Teraz to juz "z gorki"
Sarat-3 godz w poczekalni!!! Masakra! nie zazdroszcze
Alka-gratuluje ksiazkowych wynikow! oby tak dalej :)
Malutkans-trzymaj sie mocno! Wazne ze z maluszkiem ok!
Marcia-kuruj sie ! Zdrowka zycze!
A dla tych, co czekaja na usg- zycze cierpliwosci. Najgorsze to czekanie;-)
Milej soboty! Mam nadzieje ze obeszlo sie u Was bez wiekszych szkod po wichurze!

Hej kochane:) Jak dzisiejsze samopoczucie?:) Pozdrawiam Was i bąbelki w brzuszku:)
Sarat wiem co to czekać tyle do lekarza ostatnio czekałam ponad 3 godz ale i tak się cieszyłam że ,,szybko" załatwiłam bo do mojego lekarza to można nawet dopiero o 12 w nocy wejść po długo godzinnym czekaniu...

Hej Dziewczyny, dzień dobry :)
Wiatr za oknem mało przyjemny a ja siedzę i oglądam Przystanek Alaska :)

Muszę się na sklepy dziś udać w celu zakupu wygodnych majtek i myszki do kompa, bo szwankuje coś i nie da sie w skrable grać na kurniku :)

Pozdrawiam

Witam :)
jak zawsze poranek zaczynam od śniadanka później troszkę muszę odczekać (tak dla ściemy :P bo mój M krzyczy że za długo przed kompem siedzę) i pierwsze co robię jak włączam komputer to muszę wejść na BB :) cieszę się bardzo że tutaj trafiłam :) haha właśnie się mój M. zapytał co ja bym zrobiła jakby nie było BB :P żebym chyba "jobca" dostała :-D pytał się czy poporodówki też tutaj są :D a ja mu na to: oczywiście :) a on: o matko.. to dalej będziesz miała zajęcie w internecie :D hihi

anielka mam taką nadzieję :) że już niedługo zobaczę/zobaczymy nasze maleństwa :)
mazia a samopoczucie dzisiaj nawet nawet :) spać nie mogłam w nocy i spacerki robiłam po mieszkanku :P ale przynajmniej bez bólu bioder się obudziłam :-D a u Ciebie jak tam?
Gośka też kiedyś grałam dużo na kurniku :P

witam Was kochane:)

u mnie od rana praca wre.
Ciasto na tarte w piekarniku :) tescie na nocke wpadaja, dzis robimy miejsce dla Nikosia wstawie fotke co wyczarowaliśmy :)

ale sie dzisiaj wyspałam. Cudownie :)

miłego weekendu :)

Alka czekamy na relacje :)

Marciaa - też bym chciała już urządzać kącik dla Młodego, ale niestety mamy konflikt interesów ze szwagrem i pokój, który docelowo mamy zajmować my z dzieckiem chwilowo zajmuje on. Chwilowo oznacza jeszcze ze dwa miesiące. :/ Ogólnie każdemu odradzam mieszkanie z jakimkolwiek członkiem rodziny poza mężem i dzieckiem/dziećmi...

reklama
Strzyga coś wiem na ten temat.. ja przez 2 lata mieszkałam z teściami i szwagrem :) nie mówię że źli ludzie.. bo bardzo kochani.. ale nie darady mieszkać z rodziną.. teściowa chciała jak najlepiej dla nas..(np. jak tylko usłyszała że się sprzeczamy to chciała nas godzić) przedobrzyć też nie można.. alleluja że od ok 4 lat mieszkamy sami.. hyh głośno przekląć nie wypadało.. a już nie mówię o głośnym seksie :P (przed ślubem u nich mieszkaliśmy) po od razu poszliśmy na swoje :)

a ja od 1,5h prasuję :| i już nie mogę, a jeszcze połowa została :|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry