• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

ilona24 ja cie nie kojarze ale zycze ci z calego serca zeby sie udalo :)
ja nareszcie sie spakowalam jesczce tylko pytanie czy dam rade 700 km przesiedziec w aucie.....czuje sie lepiej tzn boli ale juz sie uspokoilam, zadzwonilam do mojej poloznej wytlumaczyla mi wszystkoi powiedziala ze jakbym miala swieza krew to szybko do szpitala a te moje plamienie powinno ustac do 4 dni. 3 tyg w polsce jak sie ciesze byle tylko wszytsko ok bylo. Opole Katowice i jak dam rade to Krakow :)

reklama
Opole Katowice i jak dam rade to Krakow :)

zapraszam na kawke:)

Wypoczywaj duzo ...

Przepis na zapiekanke super!!! chyba jutro sie skusze:) my narazie jemy leczo:)
wizyta sie udala bylismy w spolnie widziałam jak Ł. sie wzdruszył - ale osiolek - twierdzi ze nie;)

Ilona24: jak sie ciesze ze cie zobaczyłam na naszym forum:) Mam nadzieje ze ci sie wyszystko pouklada tak jak powinno!!!! duzo zdrowka:)

Asteria a Jak Ja sie cieszę ze TY jestes tu ciągle !!!!!!!!!!!!!!!!!! a suwaczek mknie jak szalony :) cudnie :)

Ja sie ciesze ze zdecydowałaś sie wrócić na bb:) a testami owulacyjnymi sie nie martw bo u mnie też niby nie było cyklu:P a suwaczek teraz sunie:) tak wiec czekam na dobre wiesci:)

Malutka jak byś znalazła chwilke to zapraszam:)

No widzisz tylko ze mnie pokazuje ze mam dopiero dziś owulkę a wszytskie znaki na niebie wskazywały ze juz mialam wczoraj lub przed wczoraj, no ale dobra nie robie tu Wam zamieszania moimi pierdołami :P wykres prowdzę pierwszy raz wiec moze ja sie pogubiłam i faktycznie dzis owulka !!!!!!!!!!

bede do Was zaglądać i patrzec jak suwaczki mkną i brzuszki rosną, ale nie bede Wam tu zaśmiecać wątku problemami nie ciężarnej :P Wy macie tu swoje temaciki :D ale kciuki Wasze może pomągą wiec mozecie trzymać :)
Buźka :***************************************

Ostatnia edycja:
hej
malo mam ostatnio czasu by zagladac na forum, ale staram sie byc w miare na bierzaco.
u nas szalenstwo urlopowe wiec wybaczcie ze tak z doskoku.
ja nareszcie sie spakowalam jesczce tylko pytanie czy dam rade 700 km przesiedziec w aucie.....
och zycze szerokiej drogi. bys szybko dojechala do rodziny.

ja tydzien temu jechalam 2tys km i powiem szczerze ze nogi mi tak spuchly ze do kolan to miałam monstrum a nie własne kończyny.

co do tycia w ciazy, pisalyscie o tym wcześniej.
ja tez szybko przybieram na wadze i brzuchol juz ogromny, ale tak to juz jest jak sie a tej ktanki tłuszczowej. mimo iz troszke uszczuplone te komórki byly to jednak znów je powiększyć latwiej niz dla chudzinek naprodukować nowych.
i terz staram sie w miare pilnowac diety. tzn nie obiadac sie byle czym. ale mam dni ze głód we mnie jest nie ziemski.

a dziewczyny nie martwcie sie ze nie czujecie maluszkow. lada chwila sie odezwa. czas maja nawe do 21tc. wiem ze byscie juz chcialy poczuc te sygnaly z srodka, ale niech ich brak nie powoduje u was zmartwien i nerwow.

ilona24 ale wcale nie zaśmiecasz wątku i tematów.. :) my się bardzo cieszymy że dałaś o sobie znać :) i trzymamy baaardzo mocno kciuki by w końcu i Twój suwaczek zaczął sunąć jak szalony :) z całego serducha Tobie tego życzę/życzymy :)

malutkans spokojnej podróży życzę! uważaj na Was :)

Marciaa przeziębienie złapało?? jeżeli tak herbatkę z miodem i cytryną proponuję :) albo mleko z czosnkiem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry