• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Witam z rana ;)
Anastazja-kuruj sie. Zycze zdrowka!
Dziewczynay dajcie spokoj z tymi oknami ;) Ale Was energia rozpiera. Ja w weekend spacerowalam po lesie. Grzybow nie bylo (ci co rano byli w lesie to nam wyzbierali) Ale ogolnie bylo milo. Do mnie kleszcze sie nie przyczepily- na szczescie, ale do mojego meza tak :(
Zycze milego dnia

reklama
Witam dzis z rana :-)
Alka-ale masz fajnie- zobaczysz Maluszka (i moze dowiesz sie czy bedzie Coreczka czy Synek :-)). Zycze, zeby wszystko bylo jak najlepiej!

A mi sie dobrze spalo. Troche sie wczoraj z Mezem popstykalam, ale juz mnie przeprosil i zrobil sniadanie do lozka :-) Czuje sie dobrze. Kopniaczkow nie czuje- juz sie nie moge doczekac. Piszcie co u Was.
Milego dnia :-)

Witam porannie, poniedziałkowo,
nie czytalam Was od piątku, wiec miałam co nadrabiać, wybaczcie, że nie ustosunkuję sie do każdej wypowiedzi.
W skrócie... my mieszkamy od początku, na szczęscie sami, z mamą A nie dała bym rady dnia wytrzymać... uparta jak nie wiem co i nie rozumie "nie, dziękuję", no chyba, że A zainterweniuje... no a moi rodzice, to owszem chętnie by nas widzieli, teraz szczególnie jak sami w domu mieszkają... no ale kota też da się zagłaskać... więc spotkania raz na tydzień są wystarczające :)
Mieszkanie mamy nie za duże i małe będzie musialo dzielić pokój z rodzicami, no a póżniej się pomyśli.

Alka trzymam kciuki za wizytę...
No ja nadal nie czuje ruchów, brzuch też mały, nie wiem co to moje małe sobie myśli i na co czeka.
Co do okien... Moje narazie po czwartkowym myciu czyste :)
Pierogi jak pisałam przed weekendem, zrobione. Wprawdzie ostatecznie zdecydowałam się je robić z mamą, ale i tak sie narobiłyśmy. 150 sztuk :)
Moj A. odezwał się po weekendzie kawalerskim w Gdańsku. Żyje :) a bylo intensywnie :)
Wczoraj spędziałam prawie cały dzień z psiapsiółą na plotach :) i obiedzie i deserze i spacerze :)
No i pusto w łóżku... ale tylko do środy :)
Życzę udanego tygodnia i poniedziałku

Melisa i oby tak dalej, niech robi śniadanka codziennie a nie tylko w przeprosiny :)

Gośka ja też mam tak strasznie brudne, dziś nie, ale jutro muszę umyć już na pewno hihi

A co do płci - jakieś mam dziś dziwne wrażenie, że to jednak girl :) mój M. sie chyba załamie ;) choć nie nastawiam się, bo ja przeczucie mam codzień inne :)

Witam mamusie:) ja też od piątku musiałam nadrobić Was...
I tak my mieszkamy z moją mamą... nie jest łatwo bo ja i ona mamy różne charaktery i inaczej patrzymy na świat... ( moja m ma raczej wszystko gdzieś....) Mój K w sobotę nawet się z nią pokłócił... chodzi obrażona... ale dobrze powiedział... No ale mieszkamy na swoim bo to mój dom... więc urządzamy jak się nam podoba...
Krzysiek uważa że jeszcze za wczas kupować jakieś rzeczy dla malucha a jego hasło że nie spieszy mu się do wydawania pieniędzy to już wogóle.... No ale mam go gdzieś hi hi jutro wizyta i po niej muszę dzidzi coś kupić bo już nie wyrobię...
Wczoraj go wystraszyłam bo nie czułam bąbla i mu mówię a on wystraszony że coś się stało i później ciągle pytał czy Go czuję...

Witajcie Ciężaróweczki :)

Wróciłam po weekendzie u teściów... wreszcie pogoda była letnia to wysiedzieliśmy sie na ogrodzie...

Wszystkim oczekującym na wizyty życzę powodzenia i poznania płci maleństwa...

Asteria gratuluje dziewczynki :)

My mieszkamy od 12 lat na swoim i takie rozwiązanie jest naprawdę godne polecenia :) pomimo że na początku było ciężko bo zkredytem ale i tak się cieszę że zaryzykowaliśmy i wszystko się udało...

Zmykam na zakupy bo lodówka świeci pustkami... słonecznego dzionka...:)

reklama
Witam was:)
Ja dziś nie mogłam spac ale to zasprawa tego ze moj swpaniały Ł. intelidentnie pozamykał wszystkie okna w pokoju a ja sie prawie dusiłam:P

Wojtaszek własnie je sniadanko, a ja mam chwile zeby posiedzeć przy kompie;)
Mam prosbe do dziewczyn ktore ostatnio robiły sos z kurek - mozecie podrzucić mi przepis - bo ja to zbieram grzyby ale ich nie jadam i nie gotuje - ale wczoraj moja babcia dała mi kurek i Łukasz sie napalił na sos z kurkami:)

Anastazja: DUZO ZDROWKA...

Alka: daj znac co tam u dzieciaczka:)

Tiramisu: super;) ze sie wszystko tak poukladało:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry