• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Juz do was dołonczam bo dostałam.....ze nadal mnie nie ma w styczniowkach.Wiec witam wszystkich i kazdego z osobna

Hello

ja dzis pospałam...az do 7 ;-)

od rana sprzatanie salonu po skladaniu szafek dla mlodego, potem spotkanko z dekoratorkami ale to na odpowiednim wątku, szybkie zakupy i zaraz idę wcinać bitki w sosie z czerw. wina <wina nie czuc ;) >

u nas upalnie, cały tydzien sie zapowiada extra. goscie kosza trawę a mnie muli bo odglos kosiarek mnie usypia:-D

Co do wozkow. Ja mialam piankowe w abc. sa ok ale niena zime i tyle. Ja uwielbiam skretne kola dla mnie zbawienie ale zimą radzę blokowac ;-) zresztą każdy lubi co innego

Alka dawaj znaka jak po usg i co miedzy nozkami jest:))) ale jestem ciekawa...

mój dzidzior aktywniejszy sie zrobil. Jednak dalej jak stoje ni czuje ruchów, dopiero jak się położę.

bakalia- fajno ze slyszalam serduszko. Ja nie lubilam sluchac serca. Mnie to stresowało. Tak juz mam :)

Własnie czytam twoj suwaczek i widze ma masz termin na 28 styczen a ja na 25 styczen wiec bardzo bliziutki z tym ze to bedzie moja pierwsza dzidzia......Czujesz juz ruchy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
ogladalam brzuszki :) alez piekne dziewczyny macie te brzuchalki :) jak sie dorwe do drugieko lapka to tez swoj wam pokaze.
ja jestem zaganiana. jutro w nocy jedziemy nad morze. i musze sie spakowac i ogarnac z tym wszystim.
a lenia mam.. i jeszcze burza przed chwilka u mnie byla. to juz w ogole nastroiła mnie na przygotowania nie ziemsko.

ale lece sie ogarne, zjem obiadek i startuje z robota :)
pozdrawiam

tak Fiona od 16tyg i2 dnia dokladnie :)
w 1 ciazy pozniej niby..wiec zaraz pewnie poczujesz :)

cos mi nie gra skoro 3 dni roznicy sa...to skad ten suwaczek hmmm...

Tak mi wyszło na usg i ostatnia @ była 12 kwietnia zreszta ja mam 3 terminy niby 18 styczen potem 28 sty no i 25 wiec wktorym dokładnie dniu urodze zobaczymy...

Ja tez juz czuje ruchy od jakis 4 dni i tez tylko wieczorem i raz w nocy poczułam kopniak ktory nawet mnie obudził...Czasami tez tak mam ze nic nie czuje .
Musze uciekac za prasowanie sie brac i jakis obiadek robic

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za troskę:) chyba lepiej jest, bo dziś już kluchy nie mam:)

Asteria:D ja mam takie same sposoby jak Pati na kurkowy sos:):)

Alka:D 3mam kciuki za wizytę:D niech dzidzia pokaże co ma między nogami:D moje dziecko to jakiś wstydniś:D:D

my całe szczęście nie mamy problemu z mieszkaniem, bo mamy ich od cholery jak to się mówi...ale zamieszkamy od połowy października w jednym takim fajnym, chociaż troszkę za dużym na naszą rodzinkę, bo ma 2 sypialnie, salon, osobną kuchnię, no i łazienkę..mi wystarczyłaby jedna sypialnia, salon, kuchnia i łazienka:) ale dodatkowy pokój będzie później dla dzidziolka jak podrośnie:D mieszkanie jest nad moimi przyszłymi teściami, ale w sumie to dobrze, bo przynajmniej będę miała pomoc teściowej w każdej chwili, ale mimo wszystko będziemy w osobnym mieszkaniu:)

JAK JA WAM DZIEWCZYNY TYCH KOPNIACZKÓW ZAZDROSZCZĘ!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry