Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny!![]()
a ja muszę się pochwalićwczoraj czułam mojego bąbelka;D
nie były to kopniaczki, ale takie wiercenie się
wieczorem położyłam się na plecach i P. przyłożył mi telefon z muzyka klasyczną do brzucha i nagle takiego robaka w brzuchu poczułam
nie wiem czy to możliwe, ale P. wydawało się, że on też coś czuje! oczywiście wszystko było MEGA delikatne...ale było..nawet raz miałam wrażenie, że fikołka zrobił, bo takie "długie" to kopnięcie było;D no i to na pewno nie jelita
szkoda, że tylko parę razy poczułam malucha...a potem cisza
![]()

Gratuluję i wierzę Ci na słowo - tylko kiedy???Anastazzja,
ja też się dołączam jak Ty do grona nareszcie kopanych... no może delikatnie smyranych
No ale dzisiaj to już nie mam wątpliwości, że małe się odzywa napewno. Czuje takie delikatne szturchnięcia...
:-) Jupi...
Alka... Ty się pewnie też doczekasz...
Gratuluję i wierzę Ci na słowo - tylko kiedy???![]()
Jestem domek ogarniety...Obiadku nie musze teraz gotowac bo M przyjedzie puzno z pracy to bedzie obiadokolacja ( kluski z sosikiem kurczak i sałatka z pomidorow i mozarella) a ja jak narazie sie objadam mogdałami i winigronem.
Moze ktoras by chciała zobaczyc jaki zrobiłam wczoraj zakou dla dzidziusia?