reklama

Styczeń 2012

Rzeczywiscie liv chyba ma rocznice :)) (wywnioskowalam z suwaczka) :)) Gratki liv :*

A moj placek z rabarbarem wyszedl... hm... jakby chciał a nie mógł :PP Mężowi i Tacie smakuje :p ale naprawde nie ma sie czym chwalic, w ogole nie urósł i jakis taki zbity jak zakalec :P ale zjesc sie zje :PP Teraz gotuje sobie ruskie bo mam pomrozone a chec mnie wziela przeokrutna... swoja droga zauwazylam, ze coraz wiecej jem :eek: :)

reklama
Dorotka gratuluje Syneczka :)
Ona_ona gratuluje Córci :)
Liv to gdybym jutro zapomniala (co mi sie ostatnio zdaza.....) Wszystkiego naj naj naj z oazji rocznicy :*
U nas zimno, mokro i ponuro...... Idealna pogoda do zakupow internetowych!!!!
Co do kopniakow, to ja tez odczowam mocniej jak sie zdenerwuje, potem jest dluzsza chwila przerwy.... Ale od rana naslu****e i czekam....
A nie uwazacie, ze ten czas leci szybko, juz niedlugo styczen!!!!!

A ja to już dziewczyny sama nie wiem....jak to zrobić z tymi zakupami. Z jednej strony chciałabym wszystko mieć wcześniej, żeby potem nie było zakupów na wariata ale z drugiej jakoś mi tak dziwnie jeśli chodzi o wózek czy łóżeczko....z ubrankami problemu nie mam, trochę kupiłam, trochę dostałam. Jak wy robicie? kupujecie wózek i łóżeczko w miarę wcześnie czy tak już naprawdę na sam koniec??

nie, nie!! tylko nie allegro ;)
ono ciągle woła ode mnie pieniędzy ;)

raz jeszcze dziękuję za ciepłe przyjęcie, wpadłam na chwilę i mam ostatnie minuty na zjedzenie kolacji wiec znikam :cool2:

ja tez na zakupach, ale dla siebie:-D

Anisia, z racji, ze to moje drugie (nie)przyjemnosc kupowania wozka i lozeczka mnie ominie

z mala pierwszy wozek kupilam miesiac po porodzie, kolyske mialam ok 2 tygodni przed narodzinami

A ja to już dziewczyny sama nie wiem....jak to zrobić z tymi zakupami. Z jednej strony chciałabym wszystko mieć wcześniej, żeby potem nie było zakupów na wariata ale z drugiej jakoś mi tak dziwnie jeśli chodzi o wózek czy łóżeczko....z ubrankami problemu nie mam, trochę kupiłam, trochę dostałam. Jak wy robicie? kupujecie wózek i łóżeczko w miarę wcześnie czy tak już naprawdę na sam koniec??

Ja przy wojtusiu miałam juz koncik wojtaszkowy przygotowany miesiac przed terminem - i dobrze bo wojtaszek wyszedl 2 tyg wczesniej:) wozek miałam kupiony sierpniu (wojtek urodził sie w pazdzierniku) bo akurat była okazja;) 250 zł zapłaciłam - ubranek dostałam bardzo duzo i jeszcze moja mam wyciagneła zachomikowane moje i brata ubrania;)

reklama
Jestem jestem jestem...Witjcie kobitki po 3 dniach nieobecnosci a to z lenistwa i zmeczenia.U mnie nic specjalnego przez ten czas sie nie zmieniło z tym ze dzidzia bryka i bryka z czego sie bardzo ciesze nawet jak moj Ma dotyka brzucha to tez czuje wczesniej nie miał szczescia bo co przyłozył reke to dzidzia milkła:-)
Jutro po mojej pracy jedziemy ogladac wozki i kupic butelki z aventa no i pizame dla mnie bo mam same stare a nowa sie sprzyda....Czekamy na wtokrowy dzien a dla czego tak czekamy bo bedziemy widziec nasza dzidzie i moze uda sie podejzec płec;-) moj M nawet wział sobie wolny dzien na ta okazje:-)
Praca juz mnie bardzo meczy i mysle ze jeszcze troszke popracuje z jakis miesiac i poprosze Pania doktor o zwolnienie bo juz mam coraz mniej siły....

Nie dam rady was nadrobic bo jak zwykle duzo naskrobałyscie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry