Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mamy po 22 lata no i rodzice mojego męża mają zaledwie po 43 lata więc w wieku 38 lat mieli taką małą wpadkę... Witam dzisiaj ponownie... trochę się pobyczyłam u babci na kawie a obiad dla męża odłożyłam na ostatnią chwilę bo wraca z pracy dopiero o 22.30
Co do kupowania wyprawki to ja kupuje wcześniej. Wszyscy mówią, żeby się wstrzymać ale ja to mam gdzieś, nie wierze w przesądy a potem bym zbankrutowała jakbym miała kupić wszystko na raz. Niby można odłożyć te pieniądze ale ja wiem, że tu się odkłada a za chwilę się wydaje a tak kupię od razu co trzeba i wiem, że to już mam...
Kama no bo my ogólnie jesteśmy młodziraczej dla mnie w sam raz ale niektórzy uważają, że za młodzi
mamy po 22 lata no i rodzice mojego męża mają zaledwie po 43 lata więc w wieku 38 lat mieli taką małą wpadkę...
![]()
A myślałam, że zaraz mnie napadną, że ja taka młoda a już dzieckono to się cieszę, moi rodzice ciut starsi bo mama ma 48 a tata 49 ale dobrze wyglądają :-)