Witam się niedzielnie
Pola wiem jak to jest.. ja dawno temu byłam takim nerwusem.. siostra to potrafiła mnie jednym słowem tak z równowagi wyprowadzić że rzucałam wszystkim co było pod ręką.. ale jakoś z roku na roku im byłam starsza tłumaczyłam sobie że to nie ma sensu się tak denerwować, bo inni z tego tylko satysfakcje mają że mnie rozzłościli a ja niszczę swoje zdrowie. Jak zaczynałam się denerwować to starałam się myśleć o czymś przyjemnym albo zaczynałam się zajmować całkiem czym innym

później jak tylko zaczynał się stan w którym moja krew zaczynała krążyć szybciej brałam do ręki kartkę i ołówek i zaczynałam malować! i tak w ten sposób stałam się oazą spokoju

jestem chyba najspokojniejszym człowiekiem na świecie

i Tobie życzę tego samego! byś znalazła sposób żeby się nie denerwować bo nie ma sensu.. nie potrzebnie stresujesz siebie i maleństwo! Trzymam kciuki
Gosia fajnie by było gdyby Maleństwo w dzień babci się urodziło! Twoją mamcie tam u góry na pewno by rozpierała jeszcze większa duma

achhh czemu to życie tak jest skomplikowane że nasze mamy nie mogą być przy nas w tych bardzo ważnych dla nas dniach.. :/
a tak w ogóle to ja też kompletnie nie mam nic dla mojego Szkraba :| trzeba się w końcu na zakupy wybrać..
Alka i dobrze zrobiłaś że go puściłaś na ryby

im też się należy troszkę rozrywki i odpoczynku od codzienności

mój miał wychodne z piątku na sobotę.. hehe i wczoraj pół dnia się z niego śmiałam bo kac go męczył hihhihi
mam dzisiaj strasznego lenia! nic mi się nie chce! a na obiadek mam wołowinkę ale nie wiem jeszcze w jakiej postaci chcę ją zrobić.. też brak pomysłu..
miłego dnia
ps. cholercia znowu mi znikło "przejdź do ostatnio przeczytanego" posta :/ achh... co mogę zrobić żeby to nie znikało..?