Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a myślisz ze ja nie robię pod siebie? boje sie i to bardzo....Myslalas nad plcia? Chcialabym uslyszec, ze mojej fasoli juz pika serduszko tak jak TwojejTym bardziej, ze staram sie zawsze innych podtrzymywac na duchu a sama ze strachu prawie robie pod siebie;-)
no właśnie. co prawda moj Marcel jest już dość mocno samodzielny ale czasem podnieść gdzieś go po coś tam muszę. i podnoszę te 15kg. ale staram sie jak najmniej i bardziej nosić go jak cos na boku by ciężar na nogę poszedł.A właśnie, dziewczyny w drugiej ciąży, jak sobie radzicie z podnoszeniem starszych pociech? Bo za bardzo wyjścia nie ma, a w pierwszej ciąży to bardziej na siebie uważałam.
nie. patentu żadnego. po prostu nie myslec.Jak tu jeszcze wyżyc tyle czasu w stresie czy na pewno jest ok ? i czy bedzie zdrowe itdumiecie jakos odsuwac zle mysli? Macie na to jakies patenty?
nie wiem. chyba lawej pod tym względem ze zna sie już ta pielęgnację opiekę niemowlaczka. wie sie mniej więcej co na nas czeka. ale zostają nam starszakiW kolejnej ciązy jest chyba łatwiej jakoś wszystko ogarnąć!
i ja mam sie zastanowić. i nie wiem. w pierwszej ciąży robiłam test potrójny bo to nie w pl było. a teraz sie zastanawiam.Ach, i mam sie w ciągu kolejnych 10 dni do wizyty zastanowić nad testem pappa.
ja nie wymiotuje a mdłości zdążają mi sie bardzo rzadko. w pierwszej ciąży tez nie wymiotowałam dopiero po 10tc po jakiś silnych zapachach.Dziewczyny
w ktorym tygodniu ciazy kiczac od OM widzalysice na USG raczki nozki i slyszalyscie bicie serca?
Czy jest jakas Mama ktora nie miala zadnych mdlosci i wymiotow...