reklama

Styczeń 2012

Polcia pessar na pewno zadziała!! tym sie kompletnie nie przejmuj!! a odpoczywanie tylko wyjdzie Ci na dobre ;-)
Meliska w jaką grę tak namiętnie gracie?? ja też uwielbiam grać w karty :)
livastrid a co jest z kwasem foliowym?

reklama
Witajcie, dziś całkowicie niewyspana a do tego zimno mi trochę..
Już po zakupach, teraz tylko czekam na ukochanego do 16.. ;)

Justyna co do kupowania glukozy, ja nie kupuję w laboratorium u nas dają swoją.

Miłego dnia dziewczyny ;-)

mój mężczyzna przechodzi samego siebie po prostu.. poszedł wczoraj do sklepu po jakieś zakupy. dzisiaj otwieram lodówkę a tam pusto. trochę wedliny i dwie parówki.. nawet chleba nie kupił! ja nie wiem jak on sobie wyobraża, że ja nie wstając prawie z kanapy nakarmie dziecko.. w ogóle zero jakiegokolwiek myślenia. musiałam dzwonić po znajomych kto mi po zakupy pójdzie bo kurna nawet nie miałam z czego obiadu zrobić:/ to samo wczoraj mój ojciec.. przyszedł na chwilę, miał kupić chleb i masło, to przyniósł mi malusieńką osełkę i 3 bułki, oni chyba w jakimś innym świecie żyją:D

livastrid pierwsze słysze :| tym bardziej że mój gin cały czas mi karze brać kwas foliowy
Vileyka Niuńka tak to już jest z tymi chłopami.. nie pomyślą! napomknij swojemu mężowi że teraz to on musi się zająć zaopatrywaniem lodówki :) to nic trudnego.. zrób mu listę co ma kupić i jak wróci z pracy to go wyślij do sklepu :) zaplanuj sobie tak żebyś miała wszystko co potrzebujesz dopóki mąż nie wróci następnego dnia z pracy :)

Hej!

Jostyna, w moim ambulatorium własnie nie mają glukozy i w poprzedniej ciąży się przejechałam bo kazali mi iść dopiero do apteki a wszystkie czynne od 8, to pół dnia bym tam spędziła, musiałam jechać drugi raz.

Fazerka, miły gest ze strony teściów:-) Ja po urodzeniu Matiego dostałam od moich rodziców kolczyki Swarovskiego:-) Dzięki za trochę słoneczka, proszę o więcej:-)

Pati, to kciuki za wizytę!

Asteria, ja codziennie jem jogurt, wprawdzie zwykły, nie light, ale badaniami tymi się nie przejmujemy:-)

Vileyka, faceci niestety nie mają tak rozwiniętej wyobraźni jak my:-D Zrób na drugi raz listę i rozlicz z zakupów:-)

Zakupiłóam dzisiaj owocową pastę do zębów dla Matiego, taką od pierwszego ząbka. Zobaczymy... Muszę teraz dom ogarnąć bo po południu mam lekcje. Miłego dnia!

dzien dobry :D a aj dalej cierpie na brak neta... :( dzis pobudke mialam o 5 rano ostatnio mam problemy ze spaniem powoli chodze jak zombi :P maly szaleje :) ostatnio poprosilam meza zeby przylozyl ucho to moze cos uslyszy hihi a maly mu kopa zasadzil w ucho hihihi a moj T zdiwiona mina zrobil i patrzy na mnie jak na wariata hahah :):) i mowi przylozyl mi :-D ale sie usmialam :)milego dnia dziewczyny

fazer, no napisalam ponoc:-p
ja i tak bralam tyle co teoretycznie niezbedne, bo ja mam akurat problemy z nadmiarem i dostaje swedziawki i wysypki

Vileyka, e oni tacy sa, nigdy nie ma pomocy gdy sie jej naprawde potrzebuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry