reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria:D gratuluję 24 tygodnia:D kurcze, ale ten czas leci:D pamiętam jak zakładałaś wątek styczniówek:D:D

Pola i jak tam zakładanie tego czegoś?

Tiramisu...ale Ty masz już zaawansowaną ciążę:D:D mnie jeszcze miesiąc czeka, żeby mieć tyle co Ty teraz:P

kurcze...dobrze, że ja mam jeszcze z miesiąc do glukozy:D bo nienawidzę pić czegoś tak słodkiego:P boję się, że zwymiotuję:P

Co do dawki glukozy, to pytałam o nią mojego gina, stwierdził, że takie są najnowsze zalecenia jakiegoś międzynarodowego instytutu, podał mi nazwę, ale teraz jej nie pamiętam.

mi jak narazie lekarz nic nie mówił o glukozie :)
wrócili dzisiaj teściowie z Polski.. nakupowali dla szkraba rzeczy :) rodzinka tez tam coś kopiła :-D w końcu mój malec ma jakieś ciuszki hihi a najbardziej mnie zdziwiło ze dostałam od nich piękny zloty pierścionek w podziękowaniu za wnuka :) w szoku byłam!! milusi gest z ich strony!! :) a mój M. od razu się mamy zapytał: "a ja? nic nie dostane" hihihi to teściowa mu wytłumaczyła ze to ja nosze wnuka pod serduchem i to ja rzygam i się mecze hihi to później w drodze powrotnej mówił mi mój M. ze to nie sprawiedliwe bo gdyby nie on to wnuka by nie mieli.. ze on tez wziął spory udział w robieniu dzidziusia hihi... chyba bidulek poczuł się zdyskriminowany... :-p

myszka a z wielka chęcią naleśniczka tez dołożę do tego słoneczka ;-)

Ostatnia edycja:
Hej Mamusie i Dzieciaczki.
Tak ładnie się udzielacie, że nawet nie mam szans aby Was nadrabiać. U nas wszystko dobrze - dziś pierwszy raz rano czułam jak dzidziuś miał czkawkę hehe. W sobotę mamy wesele ( ślubuje para co złapała welon i muszkę na naszym weselu) trochę nie chce mi się iść, no ale jak trzeba to trzeba;)
Co do glukozy mi gin też kazał w 24tyg iść na badanie i mam w kartce pomiar glukozy 75g, więc to chyba zależy od lekarza. PS.ta glukozę to same kupowałyście w aptece, czy tylko w laboratorium dałyście skierowanie i tam oni mieli wszystko??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry