reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam się i ja :)
jak Wam brakuje słonka to ja go do każdej z Was wsadzę w paczki i powysyłam!! bo u mnie jak zwykle nadmiar!

miłego dnia :)
dzisiaj na obiadek mojego Skarba ulubiona potrawa czyli naleśniki z nutella + bita śmietana :) pokroje do tego banana jeszcze mniaaam :-D
no i zupę kalafiorową zrobię żeby coś normalnego też było :P

Witam dziewczyny ;-)
Właśnie skończyłam sprzątać.. teraz zostaje zrobienie obiadu, ziemniaczki już obrane tylko mięso ;)
Dostałam te skierowanie na badanie glukozy, muszę przed kolejną wizytą się wybrać i zrobić ale to jeszcze sporo czasu ;)
Dzisiejszej nocy mój P. spał ze skarpetami naszego synka ;-)
Miłego dnia

Witam w pochmurny dzień. Nie wyszłam dzisiaj z młodym z domu, zobaczymy jak będzie spał... I zorganizować mu zajęcie w domu było trudno, nawet się już w chowanego bawiliśmy:-)

Iga, Adak, to trzymajcie się na tej diecie. Ja w pon. idę na glukozę, ostatni możliwy termin, bo w czwartek wizyta:-D Ale tak mi się nie chce.

Czy tylko ja wchodzę jeszcze w swoje biustonosze na tym forum?:-D Zawsze miałam mały biust, może trochę urósł ale nie tak żeby mi było niewygodnie.

fazerka, to ja poproszę tego słoneczka i może jeszcze naleśniczka dorzucisz?:-D

bakalia słodko!

Dziewczyny, macie jakąś radę żeby dziecko chciało sobie wyszczotkować zeby wieczorem? Bo trochę już tych zębów ma i wcześniej szorował je sam wodą i szczoteczką (już nie wnikam jak dokładnie, ale nam nie pozwalał) no i się skończyło, bo się znudziło. Boję się że dostanie jakiejś próchnicy albo coś. Miałam iść dzisiaj na szczepienie zapytać lekarza i o to, ale odwołali bo pani doktor ma ciężko chorego syna. No i na razie nie wiadomo kiedy wróci.

znalazłam ciekawy cytat - chyba dziś wybróbuję :)

Możesz "pobawić się" z dzieckiem. Ono zauważa światło (choć ma zamknięte powieki), odwraca głowę w stronę jego źródła i wyciąga rączki. Po prostu zauważa czerwoną poświatę. Reaguje na to także przyspieszonym biciem serca. Przystawiaj więc do brzucha latarkę - to uaktywni malca. Możesz też mówić do dziecka i śpiewać mu kołysanki - ono uwielbia twój głos!

Adak u mnie też różnie, do wczoraj było ok., najwyższy miałam 118, ale dziś rano po śniadaniu już 160 niestety, więcej nie zjem takiego pieczywa :-p, zaraz czas na obiad i kolejne mierzenie bleee, żeby chociaż krew mi porządnie leciała i wystarczyło jedno kłucie palca... ja mam wizytę kontrolną dot. cukrzycy za tydzień, ale prywatnie w Multimedzie.

Myszka moich synów straszyłam, że będą mieć robaki w zębach, działało, bardzo się tego bali.

Dziewczyny wszystkie na forum, trzymam kciuki za wasze badania, za łabędzie szyjki i dobre wyniki glukozy, bo ta cukrzyca jest upierdliwa.

Alka, ja śpiewam cały czas. Mój aksamitny głos podejrzewam, że ją wkurza :) ale bardzo się staram heheee. Uzdolniona muzycznie niestety jest tylko moja siostra. Dla mnie pozostały talenta plastyczne.

No i skierowanko na glukozę mam. W przyszłym tyg zbiorę się na odwagę i pójdę :)

Fazerka - ja bym chciała trochę ciepłego klimatu. tak mi tęskno za wakacjami i byczeniem się nawet na balkonie... I nie musi być to koniecznie Grecja :)

reklama
znalazłam ciekawy cytat - chyba dziś wybróbuję :)

Możesz "pobawić się" z dzieckiem. Ono zauważa światło (choć ma zamknięte powieki), odwraca głowę w stronę jego źródła i wyciąga rączki. Po prostu zauważa czerwoną poświatę. Reaguje na to także przyspieszonym biciem serca. Przystawiaj więc do brzucha latarkę - to uaktywni malca. Możesz też mówić do dziecka i śpiewać mu kołysanki - ono uwielbia twój głos!
też to gdzieś czytałam. próbowałam któregoś wieczoru. kiedy tylko przystawiałam latarkę maluch zamierał :) po odstawieniu fikał znowu i tak w kółko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry