reklama

Styczeń 2012

reklama
Bakalia gratuluje synka!!!!!!! super wiesci!!!!
Anastazja przyjecie brzmi przepysznie!!!!!
Sarat fajnie, ze poszaleliscie na zakupkach :)))))
Marcia trzymaj sie cieplo, niech juz bedzie po tych badaniach, bo ja myslalam,ze razem poszalejemy zakupowo - internetowo a tu nic, cisza u Ciebie ;)))))
Alka kupilas przez neta? czy masz je w domu juz? na stronie szukam to nie ma takich rozmiarow :(

Ostatnia edycja:
Dzięki donia.

A co do zasiłku macierzyńskiego, to liczy się średnią z ostatnich 12 miesięcy, chyba że pracujesz u obecnego pracodawcy krócej, to wtedy średnią z tylu pełnych miesięcy, ile u niego pracujesz.
Z tego co wiem, to zasiłek macierzyński jest też opodatkowany, więc dochodowy raczej na pewno potrącą :)

o stanik :) a podasz mi nazwe i jakis symbol......
kochana na staniku nie ma żadnego symbolu, a metki już poszły do kosza, który mąż wyniósł ;/

kupiłam coś na wzór elegance line symbol 01-20 .... ale mój ma zupełnie inne koronki, nie widzę ich na stronie - proponuję wyprawę do sklepu :)
achhh i sprawdziłąm - kupiłąm 85f, ale 80 też mierzyłam i mieli spory wybór tych rozmiarów ... może stare kolekcje :)

wow Sarat to poszaleliście z zakupami :-D faaajnie :)
Anastazja ale kuchara z Ciebie :-D jedzonko brzmi naprawdę przepysznie!! tym bardziej że ja makaronowa dziewucha jestem :-)

ja dzisiaj też kupiłam stanik w rozmiarze 80E w trimph i byłam w szoku zapłaciłam tylko 9e :szok: :-D

byłam u gin i na te moje kucie przepisał mi jakieś tabletki.. mam je brać przez 10 dni dwa razy dziennie :) i powinno ustąpić.. mam mu dać znać.. biedak miał tyle ludzi, jutro wyjeżdża na kilka dni i jeszcze z ręką sobie coś zrobił i nie wypytałam się go co to mnie tak kuło.. przeczytam na ulotce w lekach :) i będę wsio wiedzieć :P

dostałam dzisiaj propozycje od mojej przyjaciółki czy nie chcę jechać w góry od czwartku do niedzieli bo ona się tam przeprowadza i ona by się w spokoju rozpakowywała a ja bym zerknęła okiem na jej 3-letnia córę i jakiś grosz zarobie :-) troszkę będę tęsknić za moim Skarbem bo to pierwsza taka rozłąka odkąd jesteśmy małżeństwem. Jak tylko wrócę to na następny dzień pojadę pokupować małemu rzeczy hihi :-D pooddycham świeżym powietrzem.. odpocznę od Aten :) wydaje mi się że to dobry pomysł.. troszkę rozrywki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry