reklama

Styczeń 2012

livastrid herbatę z cytryną i wodę z sokiem malinowym pije codziennie kilka razy, zamiast męczyć się tą herbatą zwykłą :) ja ogólnie zmarźlak jestem to mi zawsze zimno

fiona jak nie przejdzie to nie czekaj! będzie dobrze ;)

vileyka ja mojemu muszę nawet określać jaki kolor ma opakowanie danych serów itd. bo inaczej to zawsze coś innego przynosi, także trzeba brać na nich poprawkę ;)

witaj w naszym "świecie" Aga :)

Gośka ja zauważyłam, że jak zaczynam mówić że mały się dziś nie rusza i że leniuszek jest, to za chwile czuje jak daje znać kopniaczkiem ;)

I kolejny dzień minął szybko, właśnie naszła mnie ochota na ciepłe paróweczki na kolację ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Odnośnie zakupów robionych przez chłopów to my chodzimy do Kerfura do centrum handlowego i dobrze, że znam to miejsce i wiem gdzie isc z zamkniętymi oczami, bo jak mój jest sam w tym sklepie to dzwoni i dodatkowo muszę sterować telefonicznie :)

Ha ha ha no to ja mialam dzisiaj niespodzianke..... Moj Olus na USG okazal sie w pelni okazalosci HANIA!!!!!!!!! Ja to sie nawet ciesze, najwazniejsze, ze jest zdrowiutka, ale moj M to przyjal niefajnie..... bo mowi, ze musi sie przestawic.....

A u nas juz pokoj przemeblowany, przedpokoj przerobiony - ile sie zrobilo miejsca :-) Ale sie ciesze :-) Super :-)
Wizyta Rodzinki jak zawsze mila i wesola :-)
Fazerka- gramy w tysiaca, ale lapanego (bo ten zwykly jest nudny i przewidywalny) - super odmiana, caly czas w trakcie gry moze sie zmienic meldunek, ktos moze kogos zlapac na dame, nawet jak myslisz, ze masz wszystko i wygrasz, to nagle klops, bo ktos podlozyl tzw. swinie :-) Super emocje :-) Znasz?
Vileyka- faceci tak juz maja, chyba kazdy :-)
Gosia- tez tak mam, ile razy mojemu Mezowi mowie, ze Mala nie kopie, to jak Marci przylozy reke do brzucha, to raz po raz kopniaczek :-)
Fiona- daj znac czy Ci przeszlo, jesli nie to idz na badanie- tak jak lekarz zleci. Bedzie dobrze :-) Dbaj o siebie!
Aga- witaj :-)
Pati a to niespodzianka :-)
Milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Pati, ale niespodzianka, moja córcia będzie miała koleżankę po sąsiedzku :-)

dziewczyny, błagam nie piszcie o słodyczach ;-) ja mam wrażenie, że ciągle jestem głodna, węglowodanów mi brak :angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry