reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam wszystkich i kazdego z osobna.

Dzis nie czuje sie najlepiej boli mnie podbrzusze tak jak na okres albo tak jak by ktos wode z gabki wyciskał takie jak by skurcze.Wziełam tab ktore dali mi w szpitalu i czekam asz przejdzie...

Nie wiem co sie z now dzieje dopiero co przedwczoraj byłam na pogotowiu ze skurczami a tu teraz jakiec znow cos podobnego do skurczow nawet wstac nie umie a co najgorsze nie czułam dzis jeszcze mojego malenstwa i to mnie martwi najbardziej ze moge go stracic:-(

jak tak zaczelyscie mowic o antysexi to przypomnialo mi sie ze moj Ł. kupil mi przy Wojtaszku sexi bielizne dla przyszłej mamy:-):-):-):-) musze posznupac po szfach gdzie ona jest moze to już ten rozmiar i moze dziś wykorzystam:-):-):-):-)

Fiona: moze lepiej jedz sprawdzic czy wszystko jest ok....

też dodawałam ocet, ale nie wiem nie czułam go w ogóle.. jednak zupa nie najgorsza ;-)
fajnie, że córa przyszła w terminie - tak sobie przeanalizowałam że u mnie wszyscy w rodzinie "na czas" rodzili ;)

marcia ja ostatnio też miałam spotkanie z fryzjerem, włosy które miałam dość długie teraz są do ramion.
P. jak mnie zobaczył stwierdził że ma nową żonę i tak jakoś milutki był ;D Teraz planuję zmianę koloru z brązu na coś bardziej gorąąącego :-) ale to po urodzeniu chyba ;D

dziękuje za porady ;-)
sarat ocet balsamiczny? nigdy nie używałam, zaraz poczytam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Poleze i moze przejdzie .Moze byc tez tak ze macica mi sie rosciaga i dla tego boli a moze to znow skurcze...Jak nie przejdzie to pojade na pogotowie.

Bałagan w domku a ja nic nie umie zrobic:-(

fiona to uważaj tam na siebie, wrazie czego jedźcie sprawdzić wszystko.

wczoraj czytałam w gazecie że po 20tyg. można odczuwać tzw. skurcze przepowiadające 'braxtona-hicksa', a od początku ciąży skurcze o małym natężeniu, ale dużej częstotliwości (tzw. Alvareza)

reklama
hej dziewczyny

co do piżamek to w zeszłym roku w grudniu miałam operację i zaopatrzyłam się w taki zestaw: piżamka w kolorową żyrafę, kapcie z frędzlami i motywem żyrafy, a do tego aby było extra szlafrok żółty w różowe serducha :-D mówię Wam od razu było mi lepiej jak się popatrzyłam na kapciuchy i piżamkę przynajmniej nie było smętnie aaa... i byłam przez to bardzo lubiana przez pielęgniarki :-)
Ja tam lubię takie dzieciowe piżamki ale na szczególne okazje mam też takie sexi co by nie było ;-)

Do góry