reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

hej :) ja dzis prawie cala noc nie spalam a jak juz zasnelam to o 12 wstalam czyli godzinke temu....teraz po sniadaniu czas na obiadek :) milego dnia
maly sie odezwal na chwilke dzis ranoo dwa kopniaki i chyba poszedl dalej spac.

reklama
Witam,

Ja po usg, córcia urosła przez m-c 500 g, poprzednio miała 380g a teraz ma 889g.
Główka jest trochę mniejsza od normy ale doktor powiedział żeby się nie martwić.
Pola- trzymaj się.
Melisa, powodzenia na wizycie
Tiramisu- duże to twoje maleństwo

Ale dzis mialam noc, o 3 rano Ł. mnie obudzil jak sie kladl... i do 4 nie moglam zasnac.... a o 5 Mlody sie obudzil z placzem bo go ucho bolalo... a wczoraj bylismy na kontroli czy gardlo zdrowe... bo w niedziele mielismy isc do szpitala na operacje... i teraz dupka bo trzeba termin zmienic...eh...

Tiramisu: Super wielki dzieciaczek!!!
Adak: gratuluje wielkiej coroni:)
Jostyna:ciaza nic nie zmienia. zmiany to beda jak malenstwo pojawi sie na swiecie;) https://www.babyboom.pl/forum/members/adak4-91257.html

Adak-gratulacje
Melisa-czekamy na newsy z usg
Asteria-biedaczek maly, zdrowka dla Wojtaszka!
Ja sie troszke pouczylam i zasnelam-takie to nudne bylo. No i teraz trzeba bedzie troszke nocki zarwac:wściekła/y: ehhhhhh

cześć dziewczyny!!:)

przede wszystkim mam nadzieję, że dzisiejsze wizyty u lekarza każdej przebiegły wyśmienicie;):)

Melissa:) pisz jak tylko wrócisz:):)

Adak:D gratuluję:D 500 g w ciągu miesiąca robi wrażenie:D:D:D

Asteria...kicha straszna z tym choróbskiem...;/;/ a jaki zabieg miał mieć???

ja dziś dopiero się rozpakowałam do końca...mówię Wam masakra..... ale przynajmniej już to z głowy!!:) dziś ugotowałam w nowej kuchni pierwszy obiad:D zrobiłam filety z kurczaka, ziemniaki i sałatkę z pomidorów,cebuli i śmietany:):)

co najważniejsze wszystkie moje ciuszki dla Hani ułożyłam już w jej szafce:D:D:D przecudnie to wygląda;) oczywiście leżą jeszcze niepoprane z metkami:p ale i tak ciepło mi się na serduchu robię jak na to patrzę;):) muszę jeszcze tylko P. pomęczyć, żeby przyniósł do domu resztę ciuchów od teściowej i będę mogła wtedy przejrzeć i ocenić czego mi brak:);):) z całą pewnością będą to spodenki i sweterki:p zresztą dziś dostanę kasę, więc przejdę się do h&m i obejrzę czy mają coś jeszcze fajnego:D:D

jutro pogrzeb babci P...ehhh...larania będzie:/ ale trzeba wesprzeć teściową, bo widzę jak jej smutno...;/;/;/

reklama
Do góry