reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Marcia jak zawsze :-) w ogóle nie mam spania :/
przeszukałam właśnie tone zdjęć z weselicha i znalazłam jedno z "panna młodą" wkleiłam na poprzedni post :) a Ty też spania nie masz?

a tak dzisiaj wyjatkowo bo ostatnio to o 21 potrafilam usnac...wrzesien mialam zabiegany bardzo ale pazdziernik tez troszke taki...
faktycznie sukienka slubna. Ja nie lubię jak ktoś z gosci ubrany jest na weselu na biało. To jest kolor panny młodej i koniec albo nie lubie jak swiadek jest na czarno...

no nic idę spać trzeba się zmusić troche

dokładnie.. jestem tego samego zdania.. i powtarzałam wszystkim że mają zakaz przyjścia w białym kolorze ;-p noo ale to nie był przecież mój gość na moim weselu ;-p
miłych snów! u mnie już 1:30 także też chyba muszę się zmusić..

Witam Was dziewczynki!
Tiramisu-super kilogramowa dzidzia;)
Pola-trzymaj sie!
Fazerkam-az mnie zatkalo, jak czytalam o Twoim weselu. Nie wiadomo, czy smiac sie czy plakac z tego przypadku:-D
Dziewczynki, nie moge sie na niczym skupic, ani uczyc ani nic.Ciagle mysle tylko o dzieciaczku. Nie wiem jak Wy to robicie z Waszymi studiami, ale ja ledwo daje rade ( byle do grudnia-wtedy koncze moja szkole)
Milego dnia i spadam sie uczyc bo jutro mam maly egzamin :(

Dzień doberek:)
Ja się dziś nawet wyspałam :)
teraz czekam na sobote, bo pierwsza wizyta w szkole rodzenia, a później na poniedziałek i wizytę :)

Swoją drogą czas zapierniczna, dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu zostało raptem nieco ponad 3 miesiące :)
Kocham to moje małe, skaczące w brzuchu szczęście :)

dzień dobry!

ja dzisiaj wyspana i pełna werwy... zabrałam się za okienko w kuchni bo już słabo przez nie widać...

u nas zachmurzone niebo ale ciepło...

zmykam na kawusię :)

reklama
Witam srodowo :-)
Jem wlasnie sniadanko i zaraz kawka, a potem do sklepu. Bede piekla placek i ciasteczka :-)
O 17.30 wizyta u lekarki i usg :-)
Tiramisu- ale duzy juz Twoj Maluszek :-) Ciekawe ile moja mala wazy :-)
Pola- trzymaj sie cieplutko :-)
Fazerka- masakra, normalnie jak pani mloda na tej fotce. Co za franca!

Milego dnia wszystkim! :-)

Do góry