reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Malutka- mysle, ze nie powinnas sie denerwowac. Moj Maluszek tez czasem malo kopie. Wogole jak piszecie, ze Wasze Maluszki tak kopia ze ho ho i ze az brzuszek sie wygina, to sie dziwie. Bo u mnie Mala kopie ale nie tak mocno-raczej lekkie kopniaczki :-)

No bo to w końcu baletnica a nie piłkarz:)

ja po wizycie; Malutka zdrowa; rośnie ładnie waży 998 gram:)

śmigam Was doczytać :)

reklama
Mój maluch też nie dużo kopie, chociaż i tak więcej niż kopał Szymonek. Jak zaczynam się denerwować bo to zjadam coś mega słodkiego np. 2-3 krówki i po 10 min mam prawdziwą kopaninę.
Raz chciałam pokazać Szymonkowi jak dzidzia kopie (po krówkach właśnie) ale już nie pokazuję bo się strasznie chłopak zmartwił i wielokrotnie pytał, czy mnie boli. Musiałam go zapewniać, że nie. A potem i tak opowiadał babci ze strasznie smutną miną, że "mame boli buch bo dzidzia kopie i kopie"

Ja tylko króciutko - odmeldować się na jakiś czas. Byłam u lekarki i dostałam skierowanie do szpitala, bo ona nie może zobaczyć skąd to plamienie :( Przez ten pessar nie może mi dokładnie zrobić usg przezpochwowego, a boi się zdjąć ten krążek, żebym się zaraz nie rozwarła :)
Mam nadzieję, że niedługo do Was wrócę.
Ale jakby co: w moim przypadku no news - good news :)

Pola byle do 36 tygodnia...3mam kciuki bedzie dobrze!!
Tiramisu 1kg szczescia :)))
Fazerka- szok. Bezczelne babsko. Jato bym dymu narobila że.......ho ho

a Franus kopie i kopie i spac nie chce. Jutro chyba na glukoze pojadę i mocz zbadam nie chce mi sie buuuuuuu

reklama
tiramisu no no kawał ciałka już hihi :-D mały, kochany kilogramowy człowieczek :)
krupka ja słyszałam że pomaga zjedzenie dwóch łyżeczek majeranku, podobno w mig przechodzi
Goska a no widzisz :-D miałam weselicho jak z filmu amerykańskiego :-p
Polcia Skarbie będzie dobrze!! trzymaj się cieplutko i wracaj do nas szybciutko!! na pewno wszystko będzie dobrze! trzymamy kciuki!!
Marcia no ja normalnie to też bym dymu narobiła.. ale kurczę byłam w takim szoku i tak mi było przykro przez to babsko.. że nie zrobiłam zadymy czego po fakcie bardzo żałuję!! :wściekła/y: wtedy to dopiero był by amerykaństki film... haha :p

znalazłam zdjęcie z "panna młodą"
ja to ta na drugim planie :)
oto i one:

Załączniki

• IMG_0801.jpg
    IMG_0801.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Do góry