reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

kurcze..tak czytam i widzę, że Wasze dzieciaczki się wysoko usadawiają, a moje dziecię kopie mnie tylko BAARDZO nisko, poniżej pępka, ale wyżej niż wzgórek łonowy...i zastanawiam się czy to normalne...;/

mnie też często bardzo nisko i to tak maksymalnie z boku. W m jak mama pisało, ze jak czuć kopniaki tak nisko to często oznacza, że dziecko ułozone jest dupką do dołu;-)

reklama
moj synek robi fikolki raz kopie tam raz tu :) a najczesciej sie wypycha po prawej stronie brzcha i wyglada jakbym pilke tam miala :) ale troche go poglaszcze i sie chowa

Ja też czuję mojego maluszka bardzo nisko. I podobnie jak u malutkiej wypycha mi brzuszek z boku, tylko u mnie akurat po lewej :) Wygląda to zabawnie, gdy leżę na plecach, bo brzuch mam niesymetryczny, z taką gorką po jednej stronie :)

mnie kopie w różnych częściach brzucha :-)
Donia mój dzieciaczek jak zaczyna kopać i jak tylko spojrzę się na brzuch albo ktoś położy rękę to od razu przestaje :) strasznie wstydliwy musi być hihi.. tylko ciekawe po kim..
czasami i Ty masz dni gdzie więcej leżysz niż się ruszasz :) każdemu wolno mieć mniej energii :)

a ja się pochwalę :D byliśmy dzisiaj z mężusiem w praktikerze i kupiliśmy dywany :-D od razu cieplej się w domku zrobiło... niestety nie było wszystkich jakie chcieliśmy także jutro do innego śmigniemy :-)
i najważniejsze.. widziałam się dzisiaj z moim szwagrem... i mi jak zwykle było się głupio zapytać co z wózkiem (bo na początku ciąży on mówił że albo kupi albo się dołoży.. zależy jaki wybiorę).. no i mężuś mnie wkopał :p tzn. powiedział do brata, że ja chciałam się go o coś zapytać.. no i już nie było wyjścia i mu powiedziałam że znalazłam wózek i chciałabym go kupić bo euro dobrze stoi i opłaca się teraz.. a on mówi że dołoży się :-D i to ponad połowę da :D yuuupi tylko mówi że teraz kasy nie ma.. :p i że da mi pieniążki w grudniu (tutaj w grudniu połowę dodatkowej wypłaty się dostaje) także kupię wymarzony 3w1 wózeczek :-D cieszę się bardzo!

to chyba zasługa moich rodziców którzy czuwają tam z góry nade mną.. bo ja już załamana byłam po ostatniej rozmowie z moim mężusiem na temat wózka.. a tu proszę taka niespodzianka :)
Malutkans super że łóżeczko Ci rodzice za sponsorują.. jednak to też jest duży wydatek!!

Edit:

Witam się z rana :)
achh widzę że jako ostatnia i jako pierwsza tu zaglądam.. nie ma to jak problemy ze spaniem :-)

Ostatnia edycja:
witam!
Fazerkam-no widzisz, wszystko sie jakos ulozylo i bedziesz mila wozeczek jaki sobie zamarzylas :-D Gratuluje!
Ja dzis mam lepszy nastroj, bo sie wyspalam :p ja mam jutro 100-dniowke, a przy okazji rocznice slubu:tak: Tak sie jakos zlozylo ;)
Dziewczynki, a uzywa lub uzywala ktoras z Was pas ciazowy, taki podtrzymujacy brzuch??? dostalam taki od kolezanki, ale jeszce nie uzywalam, a to ponoc dobre na kregoslup. Ale wlasciwie to nie wiem.
Milego jesiennego dnia ;)

reklama
Do góry