Dziewczynki mam pytanie. Ciuszki nowe lepiej przeprać w pralce czy może ręcznie? Tak się zastanawiam co zrobić z nimi;-)
Jak najbardziej w pralce, możesz kupić jeden z proszków dla dzieci, zapobiegnie alergii (np.: jelp)
Antonufka, ja też mam takie debilne sny, a rzeczywiście nastrój po nich nie najlepszy

trzeba sobie tłumaczyć, że w życiu zazwyczaj jest dokładnie odwrotnie
Anisia, niezły sen
malutkans, fajnie że wyniki dobre, super wieści, a sąsiadkę, wredną małpę, to bym już dawno pogoniła
Anastazzja, znieczulica panuje okropna, ludzie siebie nie szanują, nie szanują innych... przykre to, też miałam okazję się o tym przekonać...bardzo nieprzyjemnie, a na ustąpienie miejsca w sklepie czy w kolejce, jeśli wołami nie napisane, że "ciężarne mają pierwszeństwo", to nawet nie liczę... bo po co mam sobie nadzieje robić
Anastazzja,
anielkaa, fazerkamm, ja nawet mam zwolnienie lekarskie z powodu kręgosłupa, bo naciska mi coś tam w głowie i mnie bardzo boli jak pracuje (pozycja przy kompie, stres), a teraz doszło mi zdrętwienie części uda, bo coś mi się tam poprzestawiało.
Megi Pegi, ten rogal vel ogór vel parówa to największy przyjaciel ciężarnej, karmiącej i małego berbecia... normalnie cudotwór

Mój się zużył, więc sobie zamówię nowego, dobrze, że mi przypomniałaś