Asteria
Wdrożona(y)
ewelina: i dobrze zrobilas mam nadzieje ze dziewczyna cie posluchala...
Anastazzja: moja mi opowiadala ze jak rodzila to polozna darla sie na nia ze mogla dupy nie dawac... to by teraz jej nocy nie zarywala... Pani polozna szybko przestala pracowac w tym szpitalu... bo polozna nie wiedziala ze kolezanka jest moja znajoma a jeszcze w tedy moj dziadek byl dyrektorem tego szpitala
Anastazzja: moja mi opowiadala ze jak rodzila to polozna darla sie na nia ze mogla dupy nie dawac... to by teraz jej nocy nie zarywala... Pani polozna szybko przestala pracowac w tym szpitalu... bo polozna nie wiedziala ze kolezanka jest moja znajoma a jeszcze w tedy moj dziadek byl dyrektorem tego szpitala
a moj T siedzi obok i tez kreci glowa... nie wiem ktora z was to pisala ze ma nie wyparzony... hihi ja tez i raczej bym tego kogos zmieszala z blotem od a do z i napewno bym gdzies to dalej zglosia....
no ja po prostu z szoku chyba wypaliłabym co mi ślina na język przyniesie... w końcu jakby nie było płacimy za opiekę medyczna a ona ma płacone za to, że tam jest i nam pomaga a nie pieprzy bez sensu za przeproszeniem...