reklama

Styczeń 2012

Cześć dziewczynki :)

na Podlasiu parno i duszno. W pracy schrzaniła się klimatyzacja i mamy zastępcze wiatraki, które porywaja nam wszystkie papiery... Na dodatek w nocy moje dziecko spadło z łóżka (śpi na wersalce i ma taki ogromny rulon złożony z kilku koców) i przez 2 godziny od 4 do 6 nie było spania tylko płacz i wymysły, że chce na podwórko albo się bawić. Efekt: zaspaliśmy do pracy... Jestem padnięta i brak kawusi w takich chwilach mi strasznie doskwiera...

Dzis Dzień Dziecka i moje dziecko poszło z ciocią do przedszkola na festyn z okazji dnia dziecka :) Babcie dzisiaj przygotowaly atrakcje,prezenty... Nie ma to jak pierworodna wnusia u obu babć. Dziś powiem teściom, ze będą mieli drugiego wnuka/wnuczkę. Pewnie teściowa zaleje się łzami szczęścia i znowu będę pod specjalną opieką (nie rób tego, nie rób tamtego, nie jedz tego, jedz to itp...)

reklama
nagapalma ja tez jestem ze slaska;)

A chodze spac pozno bo pracuje od 15 do 23;] Dziś wstalam z malymi mdlosciami.I juz wiem jak to dalej bedzie wygladac - z dnia na dzien beda coraz wieksze;] Czas sobie kupic chyba jakies krakersy i polozyc obok lozka zeby miec na dzien dobry :P

Właśnie spojrzałam na moj slubny suwaczek - kurcze rowne 4 miesiace zostaly :szok: Ale ten czas leci...

Kurczę, ale dziś upał. Uwielbiam, jak jest gorąco, ale nie w mieście. Wyszłam tylko na chwilkę do apteki i na bazarek - bleee, wszystko śmierdzi od tego upału.
Co do jedzenia, to jakoś nie szczególnie mam apetyt. Mdłości raczej trzymają mnie z dala od kuchni. Wyjątkiem są nieliczne zachcianki: np. przedwczoraj zachciało mi się pierogów ruskich ze śmietaną, mniam... Kupiłam pierogi, odgotowałam, polałam gęstą śmietaną, sosem sojowym, posoliłam. Były pyszne...aż do ostatniego, który okazał się być słodkim pierogiem z serem. Fuj! No i po pierogach :/

Wczoraj byłam na wizycie u gin - wszystko dobrze, serduszko bije...

Cześć dziewczyny,
Ja chyba jednak wolę jak jest ciut chłodniej :) W dodatku czuję sie lepiej, plamienia ustaly wiec wstaję trochę z łóżka, co dla mojego męża jest sygnałem że mogę pracować i już mnie zagonił... Wychodziłam rano na badania więc ubrałam sie i pomalowałam, to był dla niego sygnał że mam sie świetnie i moge do roboty. Szaleństwo! I ktoś mówił, że własna firma to fajna sprawa :)
Miłego dnia mamusie i najlepsze życzenia dla Waszych pociech, tych urodzonych i tych oczekiwanych...

W Gdyni jest za gorąco, przez co cała Gdynia śmierdzi...
Ja chcę już do Rawy (w której niestety będzie tak samo gorąco, a na dodatek bez wiatru...). Brakuje mi spacerów nad Zalewem i bycia przekarmianą przez Babcię mojego Rycerza. Ale najbardziej brakuje mi tego, że tam jest taki leniwy, spokojny rytm życia. Tutaj, żeby się umówić z koleżanką kombinujemy miesiąc. Tam ludzie mają na wszystko czas.
Niestety czekają mnie jeszcze cztery miesiące Trójmiasta. Ehh...

Witam,
jestem w 8 tc 4 d ciąży, podczytuję Was już od kliku dni i dziś zdecydowałam się zalogować. Termin porodu mam na 10 stycznia 2012r.

Nie wiem jak ustawić suwaczek :(
podpowiedzcie proszę

reklama
Witaj iga73! Gratulacje :)
Suwaczek: najpierw kliknij na suwaczek którejkolwiek z nas - przejdziesz na stronę, gdzie będziesz mogła stworzyć własny. Następnie skopiuj kod suwaczka i przejdź do: Ustawienia (na górze strony BB) -> Edytuj Sygnaturę (na lewym pasku menu). Wklej kod suwaczka i gotowe!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry