• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Fiona ja tez tak mam nie codziennie ale jak juz zaleje to przod koszulki mam caly w plamach.... ostatnio to nawet moj T zrobil wielkie oczy ze tak duzo tego i tak juz od tyg ide kupic wkladki.... ciekawi mnie czemu w dzien jest sucho a w nocy zalewa...

Fiona ja tez tak mam nie codziennie ale jak juz zaleje to przod koszulki mam caly w plamach.... ostatnio to nawet moj T zrobil wielkie oczy ze tak duzo tego i tak juz od tyg ide kupic wkladki.... ciekawi mnie czemu w dzien jest sucho a w nocy zalewa...

OOOO nie jestem z tym sama.
Wiesz mnie tez czesciej zalewa w nocy ale w dzien tez sie zdaza.Mysle ze w nocy jak lezymy na boczku jednym czy drugim i cycki sa troche scisniete i to moze prowokuje do wydzielania sie siary...Taki jest tylko moj domysł

tutaj się robi w przychodni rejonowej.. tylko u mnie taki problem że zepsuł się sprzęt i nie wiedzą kiedy będzie :) a muszę to zrobić do jutra :)

pojadę dzisiaj do teściów.. zmierzę sobie poziom cukru.. mają oni glukometr itp.. bo teściu ma cukrzycę.. może chociaż w ten sposób się trochę uspokoję...

To ic moze do Tesciow i moze tam Ci sie uda zrobic badanie cukru...Tylko jedno miejsce jest u Was gdzie mozna zrobic badanie krwi?/?

a ja mam raz na jakiś czas i tylko wieczorami w nocy. w dzień spokój.

Alka miłego odpoczynku w szpitalu ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry