reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja tak samo już wariuje z nudów. Jak na złość mój mężulek wraca w tym tygodniu wyjątkowo późno 19-22 więc cały dzień gnije sama w domku i gadam już z naszymi zwierzaczkami. Troszkę sprzątam w domku więc jakoś ten czas leci ale co porobię chwilkę dłużej to zaczyna mnie boleć podbrzusze i fru do łóżeczka.

a ja wstalam wlasnie z popoludniowej drzemki :D spałam ponad 3h hehe, ale nie mam wyrzutow sumienia :)
zrobilam sobie wlasnie maslany popcorn z duza iloscia soli i wcinam :D

Fiona ale poco mrozić?
Kiszenie jest już sposobem konserwacji żywności, więc schowaj do lodówki albo wystaw na balkon - kilka dni wytrzyma. Tylko pilnuj, żeby była pokryta sokiem (np.ugnieć w jakimś naczyniu, najlepiej kamionkowym ale plastik też może być i przykryj)

reklama
Fiona ale poco mrozić?
Kiszenie jest już sposobem konserwacji żywności, więc schowaj do lodówki albo wystaw na balkon - kilka dni wytrzyma. Tylko pilnuj, żeby była pokryta sokiem (np.ugnieć w jakimś naczyniu, najlepiej kamionkowym ale plastik też może być i przykryj)

Ona juz stoi w soku i pod przykryciem w lodowce od 3 dni...Jesli mowisz ze nic jej nie bedzie to tak zostawie i w najblizszym czasie cos z niej zrobie

Do góry