reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Pola- ja mam Język niemowląt w pdf i jakoś ciężko mi się zabrać do czytania książki w takiej formie.Ale słyszałam wiele dobrego o niej, więc może się zabiorę za czytanie:-D

reklama
Niki, ja też mam ją w pdf i nienawidzę ebooków, ale mam też szybką biurową drukarkę w domciu i zakład gdzie bindują 100m od bloku. Nie żałuję ani grama papieru czy tonera ;)

Dzięki temu że Mati śpi już dwie godziny ogarnęłam z grubsza rozpakowanie, lekcje na dzis i obiad.

Tata się już wybudził, ale ciężko mu jeszcze mówić.

chapicha, miło Cię widzieć ponownie:-)

skoro tak polecacie tą książkę, to sobie zamówiłam w Merlinie, jutro do odbioru, w środę mam odebrać 2 inne, akurat razem to ogarnę

mam wrażenie, że przez 8 lat wszystko, co dotyczy tak małych dzieci, już całkiem zapomniałam

niki222 też polecam Ci Język niemowląt- ja się za nią zabrałam przy Jakubku jak już był na świecie i nie mogłam go za nic skumać:-D. Pomogła mi.

A potem jak Ci się spodoba to tracy hogg napisała też Język 2 latka-też dobre :-) Czasem można dostać w atrakcyjnej cenie taki dwupak- teraz przed swiętami może księgarnie będą miały taką ofertę.

Ostatnia edycja:
uff wrocilam!
zaplacila mandat A, odebrala kurteczke malej, jest sliczna naprawde :)
powiesilam wlasnie pranie, umylam naczynia i siedze i wcinam kanapki z zoltym serem i kiszonym ogorkiem i ppopijam gazowana woda haha, mniam :-)

reklama
A ja mam dzisiaj dołaaa :-( płakać mi się chce co chwile, może to dlatego ze ostatnio ciągle siedzę sama :no:

Mój K ciągle pracuje! ten mój biedny chłop zaharuje mi się dziewczny, to typ pracoholika i nic do niego nie trafia.
Fakt o kasę to ja się nie muszę martwić ale za jaka cenę :-( serce mi dzisiaj pęka bo od czwartku byłam sama w domu (K był na śląsku -zlecenia) a dzisiaj po pierwszej pracy pojechał na zlecenia i wróci w nocy :-(

Nie chce mi się z nikim spotykać, koleżanki dzwonią a ja całe dnie siedzę w domu, mam ostatnio bardzo słabe dni buuu... ja chcę już styczeń. Musiałam się wyżalić, nie miejcie mi za złe...

Do góry