Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja umylam baaardzo dokladnie lazienke, kuchnie, posieralam kurze, a teraz bede odkurzac i myc podlogi![]()

nie, ale ja takie sprzatanie robie o drugi, trzeci dzien, bo nie ma tego kto zrobic za mnie niestety, a nieporzadek mi przeszkadzaa Ty chcesz szybciej urodzic?
nie, no ja mam pelny zakaz dlugiego chodzenia, bo mi miednica wysiada, chyba zaraz w ogole sie zalamie, tego nie tamtego nie...![]()
co prawda w prawym boku czesciej czuje, jakby nie cos postrzyknelo i nieraz bardzo boli, ale to tylko momenty.wiem wiem, za okna sie nie zabieram nawet chocby dlatego ze mieszkam na 4 pietrze, zeby je umy trzeba sta na parapecie, a ja najzwyczajniej w swiecie sie boje.. co do suwaczka to sama mialam z tym klopot wiec moze niech ktos inny CI doradziGabryś obyś tylko okien nie myła...to przed 38 tc zabronione ponoć.
Dziewczyny wiem, że to głupie pytanie ale jak wstawić suwaczek? Wchodzę w edycję profilu i nie wiem?