Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj nie bardzo sprzata, ale nawet nie ma kiedy bo caly czas jest w pracy. chociaz jakis czas temu pisalam tu, ze posprzatal mieszkanie i jak sie za to wzial to sprzatal jak przed bozym narodzeniem haha ;De to fajnie mialas, ja juz nie pamietam jak to jest nie sprzatac, kurze takie tam robie, bo alergikiem jestem, ale takie wieksze sprawy gdzie musze duzo sie schylac czy w ogole to raz na tydzien, czasem cos maz zrobi jak go opieprze;-)
Mam nadzieję, że to się wyrówna. Żadnych płynów w mózgu nie było widać na usg, więc może taka jego natura. Tydzień temu ważył prawie 1900g.
pewnie juz zdaze urodzic niz na nia isc/
.Mówi, że nie za często mu się to zdarza, ale są pary,które nie chcą znać płci.A że ma dużo pacjentek, bo to przychodnia przyszpitalna na NFZ, więc dla bezpieczeństwa zawsze pyta.
.