Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha, to moze Justyś wogole zamieszkaj sama skoro tak Ci dobrzeA ja na początku miałam zakaz przytulania się, ale nie powiem, żeby mi tego brakowało, dlatego, że po każdym razie boli mnie podbrzusze i siedzę w wannie, bo od razu łapie mnie zapalenie pęcherzai z chwil przyjemności potem mam wku*** pół dnia. Mam nadzieję, że jak już będzie dzieciątko zapomnę o tych nieprzyjemnościach.
Mój luby wraca do domu zazwyczaj o 17, ale ja już przyzwyczaiłam się siedzieć sama, zaczęłam nawet to lubić i stałam się domatorem. Kiedy on ma niedzielę wolna, to mi przeszkadza, że ktoś mi się krząta po mieszkaniu, zagląda co robię:-) i oczywiście robi w okół siebie lekki burdel.
![]()

Ja chyba dzis nie jestem zauwazalna....
Mam fajny link z rzeczami dla dzidzi o troche tansze niz w sklepie.....DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy przez internet, z dostawą do domu i biura. Delikatesy online. Hurtownia: Hipp, Gerber, Bobovita, NAN, Nestle, Bobo Frut, Bebiko, Bebilon, Pampers, Huggies Polecam
Witaj SYRENA na naszym forum