reklama

Styczeń 2012

ja tez mam taki brzuszek. tzn jakbym przytyła troszkę wyglądam. trochę sie ludzie dziwią, bo ja zawsze szczupła byłam :P ale twardo stoję przy tym, że się zdarza czasami przytyć i nic nie mówię nikomu o bejbiku:)

my też nie mówimy, dopiero po USG w 12 tc. U mnie wiedzą dziewczyny z pracowni i moja mama
ale mamy za tydzień imprezę rodzinną i cięzko bedzie ukryć
kurcze w poprzedniej ciąży to chydłam na początku przez mdłości a teraz sterczy mi fałdka
tyle, że poprzednia ciąża źle się zakończyła więc może to dobrze wróży :)

a kartę już masz? kiedy byłas pierwszy raz na USG?

reklama
aga 782 przykro mi:(

x21: daj znac co tam:)

Emmm: kiedy masz zamiar powiedzieć światu o brzucholudku?

A my dziś cały dzień u mojej babci :) piekna pogoda wiec caly czas w ogrodzie siedzieliśmy:) mały się wyszalał za wszystkie czasy:)
Mój Ł. jednak wylatuje w przyszły poniedziałek tak wiec staram sie nim nacieszyć - nie wiem jak wytrzymam te 3 tyg - ale damy sobie z Wojtaszkiem rade:)

Dobranoc:*

Takze to zaswiadczenie jest wazne, o karte ciazy nie prosza. Dowiedzcie sie jak to jest w Waszych miastach, bo np. w Krakowie sa dwa becikowe, przynajmniej byly rok temu, jedno od panstwa, drugie od miasta, ale nie kazde miasto tak ma. trzeba bylo dwa wnioski skladac, ale dostalismy 2000 zamiast 1000.

U nas też są dwa. 2 do rodzinnego dodają :-)
Ale na drugie dziecko już niei przysługuje;/ ten drugi 1000zł;/ .....

Hej Dziewczyny,
Mamtakie głupiutkie pytanie do Was- myślicie, że nadmierne kichanie może coś zaszkodzić dziecku? Mam alergię na durne pyłki, ale nigdy się nie odczulałam, bo jednego roku bylo intensywnie, drugiego mniej, albo w ogole. No i teraz mnie zaczyna łapać.

No i kicham. Może nie jakoś dużo, ale jednak.

A tak poza tym - wczorajszy dzień bez mdłości - cud :)

Kichanie same w sobie myśle, że nie :-)
Ale nosa nie zatykaj (jak robi to większość ludzi). Kichaj z otwartą buzią jak oplujesz to nic:-D
Kichnięcie z zatykanym nosem jest bardzo niebezpieczne... Może rozerwać płuca albo wnętrzności brrrr.... A sama tak w ciąży kichałam:-( Dopóki ktoś mi tego nie uświadomił....

Witajcie my już na nogach... ale nam sie dziś nic nie chce... nawet wojtaszek odpuscił sobie wczesne wstawanie;)

ja dziś do banku moze uda mi sie załatwić mały kredyt na remont:) buziaki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry