reklama

Styczeń 2012

kurcze, jakie to niesprawiedliwe, że niektóre kobiety nie chcą swoich dzieci, pija w ciąży itd. a chciane i kochane dziecko nie może przyjść na świat... przykro mi aga 782...

reklama
aga782 żadne słowa teraz nie są w stanie wyrazić smutku z powodu tego co się stało ani żadne pewnie nie pocieszają....okropnie jest mi przykro z powodu Twojej straty dzidziusia....trzymaj się, ściskam cię cieplutko.

Jutro już idę na USG dopiero pierwsze, bo mój gin. nie miał terminów. Zaczynam powoli odczuwać nudności poranne i dzienne czuje się czasem jak bym zjadła kilka porcji obiadu na raz. Boje się tej jutrzejszej wizyty;-)

Jutro już idę na USG dopiero pierwsze, bo mój gin. nie miał terminów. Zaczynam powoli odczuwać nudności poranne i dzienne czuje się czasem jak bym zjadła kilka porcji obiadu na raz. Boje się tej jutrzejszej wizyty;-)

daj konieecznie znać jak poszła, mamy ciążę w tym samym wieku :) więc poczuję się jak bym to ja była na wizycie :)
a ja dopiero za 3 tyg. nie wiem jak wytrzymam, bo należę do niecierpliwych

reklama
ja tez mam taki brzuszek. tzn jakbym przytyła troszkę wyglądam. trochę sie ludzie dziwią, bo ja zawsze szczupła byłam :P ale twardo stoję przy tym, że się zdarza czasami przytyć i nic nie mówię nikomu o bejbiku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry