reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

hey dziewyszki:)

Witam nowa mame:)

My dalej u tesciowej wiec tylko na chwile wpadlam... odpoczelam za wszystkie czasy:) maly czały czas z babcia;) a my kolejne rzeczy pakujemy:) jejku tyle sie tego nazbieralo:p

reklama
Witam wieczorem, u nas też paskudna pogoda, pada ciągle. Detektora jednak nie kupię chociaż nie jest bardzo drobi - 95zł na all. Na razie potrzebny mi ciśnieniomierz bo to wczorajsze krwawienie z nosa mnie wystraszyło. Wolę kontrolować ciśnienie. Już jutro wizyta :)
Pozdrawiam

Witam wieczorem, u nas też paskudna pogoda, pada ciągle. Detektora jednak nie kupię chociaż nie jest bardzo drobi - 95zł na all. Na razie potrzebny mi ciśnieniomierz bo to wczorajsze krwawienie z nosa mnie wystraszyło. Wolę kontrolować ciśnienie. Już jutro wizyta :)
Pozdrawiam

witam nową Stycznióweczkę i udanej wizyty życzę :)

witam niedzielnie :)
My dzisiaj na mazurach, jeziorko, sloneczko, rybki pyyyszne!!!! Synek szybki buziak i kazal nam juz jechac, teraz jak zadzwonilam to nie mial czasu rozmawiac bo jest tak super :)

Marciaa tak, to moje trzecie malenstwo w drodze i moze nieostatnie ;)

witajcie:)

u nas ponuro, zimno i deszczowo:)

mam stosik prania po weekendzie ale kiedy on wyschnie to ciężko powiedzieć...

mam obiadek z wczoraj to mogę spokojnie poleniuchować...

dostałam troszkę ciuszków od koleżanki po jej niemowlaczku tylko muszę je zamoczyć bo mają plamki po oliwce... czy któraś z Was wie po czym dobrze schodzi oliwka?

ciekawe jak wytrwam dzisiaj do wieczora bo nawet po kawce ziewająca jestem

zmykam z młodym pograć w gry

do sklikania :)

Magdalenka - własnie sie zastanawiam nad tym kursem. Kurcze dziewczyny, moze wy wiecie jak to jest z tymi ratami, na prawku. Po ile trzeba płacić, i ile rat?

Ja wlasnie mieszkam na Niepodległości ;> naprzeciwko tej piekarni ' Sidor' :>

Chyba można się dogadać z właścicielem danej szkoły jazdy. Ja robiłam kurs tak, że można było max na 3 raty rozłożyć płatności...

reklama
witam Was wszystkie

GoskaRW- te cwicznia z pilka to ja juz widzialam na you toube, tylko, ze mam jakiegos lenia i ciezko zaczac.

A poza tym to juz troche mnie wybrzuszylo i w nocy spac nie moglam na brzuchu (jak do tej pory) tylko przewracalam sie z boku na bok i jeszcze do tego te potworne skurcze lydek. jakas masakra :(

Do góry