Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rzadko wpadam ale staram się czytać
Właśnie przed godzinką jak leżałam na łóżku to wydawało mi się że czuję ruchy ale nie jestem pewna takie jakby smyranie i naprężanie się skóry, ale raczej po środku brzucha..
Odpoczywałam sobie po ciężkiej pracy jaką było dla mnie umycie 2 okien, ale tak ladnie świeciło słoneczko a ja przez te deszcze ledwo je widziałam że się wkońcu zawziełam. Na jutro zaplanowałam następne 2, jestem ciekawa czy też bedę miała taki zapał
dobranoc padam i ide spac....... moze to smieszne ale siedzenie w domu wykancza.... juz nie moge sie doczekac az zaczne pierwsze zakupy hihi chociaz bede wiedziec czemu bede zmeczona
o 10 sobie humor porpawie fryzjerka wpada i sobie farbkę z nowym kolorkiem zrobie
ale sie zmeczylam..musialam zainstlaowac fotelik do auta haha forma juz nie ta
witaj sabina fajne masz daty... moze pod choinkę dostaniesz dzieciątko albo wejdziesz szczesliwie w nowy rok