• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Właśnie wróciliśmy ze szkoły rodzenia... Oj, długo siedzieliśmy, długo. Ale wszystko bardzo fajnie, jestem zachwycona prowadzącą nas położną i bardzo mi poprawia humor myśl, że jest ona przełożoną położnych w naszym szpitalu :)

Opowiadała nam o porodzie, omawiała poszczególne etapy, uczyła oddychać, pokazała ćwiczenia rozluźniające. Stale uśmiechnięta, ciepła, szczera. Naprawdę świetnie się z nią współpracuje :)

Justyś -suuuper :) dużo tu chłopczykowych mam :)

Justyś gratuluję synka. Ja tez miałam prawie cały czas przekonanie, że będzie dziewczynka ale jednak bedzie chłopiec. (chociaż i tak dopiero po porodzie się dowiemy tak naprawdę, a bywają takie niespodzianki). Borysek ładne imię;)

Dzięki dziewczyny ! ;-)Tak mój D. po godzinie dyskusji przekonał się, musiałam go utwierdzić, że to ładne imię i że nie chcę pospolitego typu Bartuś, Tomuś. śliczne imiona, ale mi nie pasuje:)

Nikki w pepco kupiłam dwie pary bodziaków w samochodziki :-) i czapeczkę na zimę, dużo wyboru nie było jakoś.

reklama
Justys to gratulacje i fajnie ze te bóle to nic groźnego. Ja pytałam o moje twardnienie brzucha i faktycznie kilka razy dziennie może się zdarzyć, ale jak częściej to nie. Ja doliczyłam się na razie 8 i idę spać spokojna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry